Općenito > Propisi

Dali se može

<< < (3/5) > >>

teddy4:

--- Citat: igor.sb - 05 Travanj, 2012, 14:21:00 ---ne zna se tko je veci tuljan, ti il on, on koji je to izvalio, il se niste razumili, a ti koji si u to povjerovao

JEBI GA

--- Kraj citata ---
nisam ni glup ni gluh (prometna) pandur je bil prometni strucnjak i pital sam ga 10 puta zato kaj nisam vjerovo ...a i dalje stoji da ak imas polozeno propise za c kategoriju i prvu pomoc mos vozit skut do 50cc kao prekopiraju ti to i vozis ..evo mladi brat bu to imo za mjesec dana pa bum sliko da se vidi ,,,,,...

Johnny iber:

--- Citat: igor.sb - 05 Travanj, 2012, 14:21:00 ---ne zna se tko je veci tuljan, ti il on, on koji je to izvalio, il se niste razumili, a ti koji si u to povjerovao

JEBI GA

--- Kraj citata ---

Ni murijaci sami neznaju kaj se smije kaj ne  :dontknow: :laughing7:

Dugi:
Kompića su bili prije 2-3 godine zaustavili u maminom Twingu, a on vozačku a1 imo i pajkan pogleda vozačku i prometnu i pusti ga dalje xD bio ja u autu tak da nije neka priča ;)) Al nakotilo ih se tolko na cesti da brijem da će pisat ak krivo dišeš dok te zaustave -.-

teddy4:

--- Citat: azriel*09 - 05 Travanj, 2012, 14:18:16 ---...pa khm-khm...hellooouuu!! =)  :headbang:

--- Kraj citata ---
sam sam htijeo da se vidi da se moze proc na to ak je pandur glup ili ima krivu informaciju ...tipa ovo s autom ..... :toothy10: vadis se na "tak su mi rekli "  :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7:

Dugi:
Ja brijem da je taj Twingo imo Kw-a taman za A1 hahaha

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju