Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Karavana za život-bikeri na cesti

<< < (2/6) > >>

Reponja:
Startalo se sa Preluka u 11:55

Tu imaš link, pa vidi prošle godine.
http://www.karavanazazivot.com/

Ova će biti malo drukčija, jelte, ide se u Zg...

Iwo SR Tuono:
Ja sam na sastanku vodstva MK Scooter Inside sinoc predstavio ideju potpredsjedniku i tajniku. Nas je stav da podrzimo tu ideju ali ozbiljne razgovore i pocetak nase organizacije bi krenuo nakon naseg skromnog meeta otvorenja sezone iz razloga sto je do karavane ostalo preko mjesec dana i nacelno bi dosli na tocku sastanka i odvozili bi mozda do naplate na Grobniku odnosno do tocke gdje bi se karavana ukljucila na autoput gdje mopedi do 125cc nemogu izac u legalno prometovanje (osim ako ne dobijemo dozvolu)

Tomi_ZG:
Nama s 50kama su prošle godine rekli da ćemo moć na autoput jer se neće vozit brže od 80-90 u koloni,da bi zadnji čas rekli da je to murija zabranila i da će nas kaznit jer znaju da smo došli bez blokada i s turpijama,tak da zaboravi u startu na vožnju autoputom

zekozna:
Niti ove godine a vjerovatno i nikada, 50-tkama neće biti dozvoljeno voziti se autocestom... Razlog... opće poznat...
Kada bi i bilo dozvoljeno, ja prvi ne bih sudjelovao u tome ni uz sve dozvole svijeta jer onda cijela ideja karavane za život ne bi imala smisla. Cilj nam je da upozorimo vozače da smo u prometu i da im pokažemo kako smo u stanju voziti se po zakonu.
Naravno da je teško voziti se unutar ograničenja od 49 km/h ali ono, to je zakon...
E, sad, neće niti ekipa iz Slavonije do ZG ići autocestom nego kroz naselja... Glavni dio događanja je u ZG i do tamo, tko ima volje, može i vlakom poslati skuter a doći kao putnik... Bitno je sudjelovati  ;D
Ja sam planirao doći na skuteru ali na žalost, skuter koji sam rezervirao, platio i danas trebao preuzeti... ispostavilo se da je hrpa smeća, tako da ću ipak biti osuđen doći na 200 ccm ali svejedno, putujem sa ekipom koja se odluči iz Slavonije putovati na 50-tkama i poštivam njihovu putnu brzinu sa pogledom u njihova leđa  :icon_thumright:

krampus13:
POZIV I OBAVIJEST

na sudjelovanje u ovogodišnjoj Karavani za život.

Što je KARAVANA ZA ŽIVOT „bikeri na cesti“ ?     

Ukratko, to je udruga zaljubljenika u motocikle i vožnju motociklom koja želi podići svijest o dvokotačima na cesti i koji vožnjom kroz predjele lijepe naše šalju apel svima da su motociklisti, te općenito vozači vozila na dva kotača najugroženija skupina u prometu.  Povodom toga  organiziraju događaj koji uglavnom okuplja vozače motocikla i u manjem broju skutera, što će se nadamo se od sad promijeniti. Više o samoj udruzi možete pogledati na stranicama www.karavanazazivot.com ili na stranicama facebook-a KARAVANA ZA ŽIVOT“bikeri na cesti“ . https://www.facebook.com/groups/163664777145226/
Sukladno tome slobodni smo uputiti poziv Vama vozačima skutera koji ste u manjini na Karavani ali jednako ugroženi u prometu kao i ostali vozači motocikla da se odazovete u što većem broju i podržite događaj  koji će se održati 03.05.2014. na ŠRC JARUN u Zagrebu. Više o samom događaju možete dobiti na gore navedenim stranicama a možete  kontaktirati i mene osobno kao osobu zaduženu za kontakt između vozača skutera i UKZŽ-a.
Miljenko Tršinski  -  KRAMPUS                                                                                                                                            098 484 411

[privitak je izbrisao admin, stariji od 4godine]

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju