Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Karavana za život-bikeri na cesti

<< < (3/6) > >>

ljubo46:
nemogu nigdje naci rute s tocnim satima polaska.. :dontknow:

edit: našao.. kažu da ce na vrijeme obavijestiti pa onda cekam... ;D

zekozna:
Evo ekipa, drago mi je da se Miljenko (Krampus) regao na forum, sada za sve informacije možete pitati njega. Pokažite dobru volju, zajedno možemo puno toga napraviti...

Krampuse  :icon_biggrin:  dobrodošao  :icon_thumright: :icon_thumright:

krampus13:
 :hello: hvala na dobrodošlici, još jednom pozdravljam sve forumaše :hello:, obzirom da je organizacija oko karavane u punom jeku, namam puno vremena za pisanje, pa molim forumaše da pozorno prate stranice UKZŽ preko weba ili face-a tako će dobiti sve potrebne info. a u svako doba mogu me nazvati i pitati što ih znanima, žao mi je što ekipa koja nije iz Zagreba, zbog zabrane vožnje autocestom ne može sudjelovati u koloni Karavane, to ne znaći da su manje vrijedni ili da nisu dobrodošli, naprotiv sve ih pozivam da nam se pridruže na Jarunu i zajedno s nama pokažu da nas ima. Posebno apeliram da nam se ekipa iz Zagreba svojim dolaskom priključi i podrži nas u što većem broju, stoga Vas molim da prošrite vijest o sudjelovnju na Karavani, javite mi mjesta u Zagrebu na kojim se skupljaju "skuteraši"  bez obzira na kubikažu skutera kako bi mogli polijepiti plakate karavane a ako želite možemo i osobno doći da se upoznamo.
:icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:

SF2 Freak:
Ima li kakvih novosti ?? Kada se dolazi  u ZG i dali će se uopće održati pošto vrijeme nije obečavajuće ?

zekozna:
Naravno da ima, novosti se nižu iz dana u dan... Mjesta okupljanja, način vožnje u koloni, mogućnosti povoljnog smještaja,...
Sve se nalazi na FB stranici Karavane...
https://www.facebook.com/groups/163664777145226/
S obzirom da je malo ljudi na forumu pokazalo volju za dolaskom (čast velikoj iznimci Ivi Križanoviću koji je odlučio hrabro povesti MK Scooter Inside u karavanu), nisam više niti pisao ovdje na forumu a i Krampi je postavio pitanje gdje se skuteraši okupljaju pa ono, niko ništa...
Sve se može naći na stranicama i linkovima koje sam postavio a ako Stipkova pojašnjenja nisu dovoljna i ako članovi ne vide opravdan razlog za otići i sudjelovati, ja više nikoga neću moliti kao ni za BHC...

--- Citat: SF2 Freak - 01 Svibanj, 2014, 21:08:14 ---Ima li kakvih novosti ?? Kada se dolazi  u ZG i dali će se uopće održati pošto vrijeme nije obečavajuće ?

--- Kraj citata ---

Post gore se samo djelomično odnosi na tebe, dio koji je napisan kritički je ovdje kao mali osvrt na forumaše...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju