Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Meet Rijeka!!

<< < (11/16) > >>

Mani_93:
jer imam gore Polinijev kit alu za trke koj nebi izdrzao toliku voznju jer nije za to mozda da da imam sve serijski a i pije 7 litara i td nadam se da me kuzis  :icon_biggrin:

konig:

--- Citat: Mani_93 - 05 Travanj, 2012, 18:27:01 ---jer imam gore Polinijev kit alu za trke koj nebi izdrzao toliku voznju jer nije za to mozda da da imam sve serijski a i pije 7 litara i td nadam se da me kuzis  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

a čuj,ako te to tiješi,meni pije isto 7,a na otvorenom će piti možda litru i po manje,a jbg to za kit,koliko para toliko muzike,sad se vozi samo po gradu  :laughing9:  :toothy12:

Mani_93:
 :icon_biggrin: ma jos malo po gradu dok ga ne prodam i onda u barban po novijeg vx-a pa mogu na kraj svijeta  :icon_thumright:

konig:

--- Citat: Mani_93 - 05 Travanj, 2012, 18:38:10 --- :icon_biggrin: ma jos malo po gradu dok ga ne prodam i onda u barban po novijeg vx-a pa mogu na kraj svijeta  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

to se cijeni  ;D

grgaSP04:
dog se kad zelite meni je svejedno ja dolazim gore al bi bilo ljepo da nas ide sto vise...a ti manci potrudit se to rijesit da isprobas vx-a na duze staze hehe

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju