Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Meet Rijeka!!

<< < (10/16) > >>

Reponja:
Ma zajebavam ja, ionako sam svaki petak i subotu pod gasom.. Neka se Istrijani dogovore kad im paše..
Ja ću doć kako god okreneš! Sumnjam da sva tri dvokotača mogu riknuti istovremeno... Valjda nemogu.
Ovu temu smo nas par lokalaca pretvorili u svoj chat-house, a od Istrijana ni T (kao Talijan) nema...

Ajmo ekipo, pa nije vrag da je samo Konig logiran!?! Aktivirajte se malo, recite koju pametnu..

vanjossi:
ja sam napisao do kad mogu doc, ako to bude u rasporedu ok, ako ne nikom nista, dolazim poslije sezone đir  ;D

konig:

--- Citat: vanjossi - 04 Travanj, 2012, 23:36:40 ---ja sam napisao do kad mogu doc, ako to bude u rasporedu ok, ako ne nikom nista, dolazim poslije sezone đir  ;D

--- Kraj citata ---

potrdit ćemo se prije onda,da nas ide malo više iz pule  :icon_thumright:

Mani_93:
Ja ako uspijem uzeti vx-a do onda onda dolazim ako ne onda nis tek poslje dodem ako ne nas par iz pule onda ja sam pa se javim nekome  od vas za koj dir  :icon_thumright:

konig:

--- Citat: Mani_93 - 05 Travanj, 2012, 18:08:19 ---Ja ako uspijem uzeti vx-a do onda onda dolazim ako ne onda nis tek poslje dodem ako ne nas par iz pule onda ja sam pa se javim nekome  od vas za koj dir  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

zašto ne ideš sa 50-kom?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju