Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Meet Rijeka!!
Aprilia97:
--- Citat: IvanRox - 04 Travanj, 2012, 14:32:44 ---Reponja mogli bi gore iznad plodina prazna cesta ravno cirka 400 m i tamo je kruzni tok
--- Kraj citata ---
Šta ne budu tamo vikendom kamioni parkirani ili? :icon_scratch:
IvanRox:
--- Citat: Aprilia97 - 04 Travanj, 2012, 14:36:06 ---Šta ne budu tamo vikendom kamioni parkirani ili? :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
Dole narprijed a inace budu sa ljeve starne plodina , meni je svejedno di god
konig:
ajde,ajde pa ne dolazi vam predsjednik :toothy12: smislite neko ok mjesto di nećemo smetat nikom i tjt :frajer:
Loris Ri:
nedjeljom su utakmice,kadeti,juniori na kantdridi...
za lenac sam siguran da je uvijek prazan nedjeljom,i imamo 2minute iz grada do lenca...
mozemo i na tower,na krov,na onaj dio parkinga di dodes kad ides u krug,tamo je uvijek prazno...
a prije lenca il towera mozemo do zvjezdarnice na cugu...
Aprilia97:
--- Citat: Loris Ri - 04 Travanj, 2012, 15:56:10 ---nedjeljom su utakmice,kadeti,juniori na kantdridi...
za lenac sam siguran da je uvijek prazan nedjeljom,i imamo 2minute iz grada do lenca...
mozemo i na tower,na krov,na onaj dio parkinga di dodes kad ides u krug,tamo je uvijek prazno...
a prije lenca il towera mozemo do zvjezdarnice na cugu...
--- Kraj citata ---
ovo s towerom ljepo zvuči,došlo bi i ljudi koji nemaju skutere ili nemogu doć skuterima kao što smo ja i RoSsi 46,pa da vas pogledaju,poslikaju,snime par videa itd.... :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju