Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Meet Rijeka!!

<< < (6/16) > >>

Reponja:
@IvanRox

Grobnik i nema baš toliko mjesta za stuntanje.. Možda bi se dalo nešto smisliti na Kukuljanovu, u industrijskoj zoni
kod trgovačkih centara/skladišta koji ne rade nedjeljom.. Ima i bližih i boljih mjesta u gradu.. A za roštilj (ako ga bude)
ćemo se dogovoriti na nekoj cugi tjedan prije navale Istrijana.. Kako za mesinu i cugu, tako i za lokaciju, stunt-poligon,
birtiju koja nas može primit a da nije preskupa, mjesto prehrane itd...

Aprilia97:
Za stunt-kantrida na stadionu,pevec-parkiralište,lidl,kukuljanovo ubiti,u popodnevnim satima oni nerade koliko ja znam...a i bauhaus je dobar  :icon_thumright:

IvanRox:
Reponja mogli bi gore iznad plodina prazna cesta ravno cirka 400 m i tamo je kruzni tok

RoSsI 46:
Ivan je dao jako dobru ideju  :icon_thumright: mislim da bi na kukuljanovu bilo sasvim dobro a i blizu je grada

Reponja:
Kantrida stadion - ako nema utakmice (nedjelja - dan za utakmice, po mogućnosti Ri-Pu, ponavljanje)
Pevec - I nije neki parking, jedino u garažu, ali ona je zatvorena dok pevec ne radi
Lidl radi do 18h, tako nešto i Plodine, dakle i to otpada..
Bauhaus radi do nekih 14, 15h..
Može jedino stara industrijska zona....
Ali Lenac je pun pogodak, kao što je Loris rekao..

Ostaje pitanje drugih lokacija, sli to ćemo lakše uz pivu dogovoriti, kad smo nas par na istom mjestu,
nego da se ovako hvatamo po forumu, pa to potraje nekoliko dana...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju