Tehnički kutak > Tuning skutera
Preporuka za karb. ?
kos3:
--- Citat: 3alfa3 - 02 Travanj, 2012, 21:06:32 ---
Tak je i meni trosio (4,9 po otvorenoj cesti pri konstantnoj brzini od 70 km/h po GPSu na cca. 1/3 gasa (ili malo manje). Po gradu 5,5, neki puta i prema 6 litara. Smjesa idealna na svim otvorima gasa
--- Kraj citata ---
meni je 5.5 minimmum samo više grad stalno 6 kak vama tak manje a isto je smjesa ok poštelana, dizna 84, w7 do kraja spuštena, ler 48 klipič 40 trokira malo kad je gas na 1/8 a ostalo ništa
marin18:
ugl. isplati se uzet karb i fino ga postelat :D ?
Miki-speedy:
--- Citat: Jet Force C-tech - 02 Travanj, 2012, 02:12:55 ---ja brijem da je spuh , a ako jest onda nemoj uzimat za serialu 21mm karb...
dobit ces ti snage i sve to al ga neces moc nastimat nikako, mores ga nastimat da ti radi il na full gasu il na malo gasa trece nema...
i morat ces stavljat gljivu jer s airbox nemoze se maket s mjesta ,gusi ga
govorim iz iskustva :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
To nije slucaj sa blekijem,kod tebe je koliko se sjecam obicni bio :icon_thumright:
3alfa3:
--- Citat: kos3 - 02 Travanj, 2012, 21:22:57 ---meni je 5.5 minimmum samo više grad stalno 6 kak vama tak manje a isto je smjesa ok poštelana, dizna 84, w7 do kraja spuštena, ler 48 klipič 40 trokira malo kad je gas na 1/8 a ostalo ništa
--- Kraj citata ---
Na tvom setupu (ko i moj - replika i yasuni) igla nebi smjela bit spustena do kraja nego na 2. zubu (cak i 3. zub nije puno previse, al i 2. je dovoljan za zdravlje mashine)
R@kija:
--- Citat: marin18 - 03 Travanj, 2012, 01:38:56 ---ugl. isplati se uzet karb i fino ga postelat :D ?
--- Kraj citata ---
da
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju