Tehnički kutak > Tuning skutera
Preporuka za karb. ?
marin18:
:hello: Ovako imam priliku kupit za 400kn ko novi karb. 21mm black edition, brijem da je to stage6 pakiranje....sad me zanima koji je setup i tom karbu , inace vide za stelanje lera i smijese su s desne strane.Koliko bi skuter bolje iso i trosio ? Za sad je na skuteru MHR replica, rhq radilica,karb 17,5, hebo usis, multivar, stage6 kvacilo, wingbell, mallossi primar i ostale sitnice... :dontknow:
walkay:
Mhr replika kit ili spuh..., dobar je taj karb, ja sam stavio na slican setup Dell 19 mm isto black edition od stage6-a, iso ko metak! :icon_thumright:
Jet Force C-tech:
--- Citat: walkay - 02 Travanj, 2012, 00:31:43 ---Mhr replika kit ili spuh..., dobar je taj karb, ja sam stavio na slican setup Dell 19 mm isto black edition od stage6-a, iso ko metak! :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
ja brijem da je spuh , a ako jest onda nemoj uzimat za serialu 21mm karb...
dobit ces ti snage i sve to al ga neces moc nastimat nikako, mores ga nastimat da ti radi il na full gasu il na malo gasa trece nema...
i morat ces stavljat gljivu jer s airbox nemoze se maket s mjesta ,gusi ga
govorim iz iskustva :icon_thumright:
marin18:
pise sa strane koji je spuh gore, Stage6 pro replica.
BrZi_46:
a 19 ti je cist dosta..al ak je ovo dobro stanje itd..uzmi...i vozi sa seriskim filterom sam ga zbusi..malo preradi i gasss.. :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju