Tehnički kutak > Garaža

Moj - RUNNER VXR-r

<< < (72/92) > >>

pralas:

--- Citat: danc00 - 22 Veljača, 2013, 23:18:01 ---Nem, onda bum kupil 600ccm R6, do onda sam na skuterćiću i šparam €. Kmič se nije upuštal u 50ccm tuning pa mu je ovo slično, ja jesam i rekel sam jednom i nikad više(puno para malo muzike, uostalom i sam znaš  :icon_thumright:)...nisam više tak mlad  :toothy11: ;D Al to bi trebalo iti ko zvijer, 250ccm na tak laganom skuteru  :biker:

Štef, samo dobro prišrafi kotače  ;D

--- Kraj citata ---
točno to  :icon_thumright:

walkay:

--- Citat: danc00 - 22 Veljača, 2013, 23:07:26 ---Al ubuduće Vas molim da denete slike pristojne veličine, zakaj škrtarite na tim megapikselima... nek se vidi praf sve, ovak moram buljit jako u sliku i naprežem oći :)

--- Kraj citata ---
Mala je slika, kad je slikana sa Nokiom 3310 ! ;D

steeef:
držim se rokova i dogovora s drugima,zato moje pati,,ako je neko na to ciljal.

@ kmič, more u nedjelju ko i inače kak si dolazil,oko 1,jel?

@ grale,speči kobase i donesi pa se bumo najeli,bum razmaknul alata i mašine sa stola u garaži..

@ svi ostali koi prigovaraju za slike  :thebirdman:

smanjujem slike dok ih stavljam na forum jer popizdim dok mi na mobu louda stranicu 3 dana zbog ogromnih slika.

danc00:
Kupi si onda HTC One X kak svaki pravi forumaš mojskutera  ;D Pa buš loudal ko muž. Ma nije drugo ali su zbilja male, a kad se dela nek se vidi, pa ne moraš stavljati cijele slike, stavljaj thumbove, oni se loudaju brzo a ak očeš pogledati si klikneš i pogledaš...

steeef:
kome je malo nek si zumira il nek ne gleda..meni svejedno

Sent from my Nokia 3310 cyber shot

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju