Tehnički kutak > Garaža
Moj - RUNNER VXR-r
Grale:
Kaj s kombijom bi ga vozil il bi se dopelal?
Bude lepse vreme, al opet ne nekaj toplije...
Valda bu štef skuhal/spekel kakve kobasice pa da se navrnem pozdravit :D
Kmich83:
Dolazim s kombijem, ak nebu preveč snjega, tu kod nas ga ima već nekih 10-20cm.
A ne sumljam u steefa, pitanje je jedino kad bu slobodan tj ipak je nedjelja dan za obitelj pa mu nemrem diktirati kad meni paše nek kad njemu paše,.
A ak buju kakve kobase nebu se hitolo.
danc00:
Makina izgleda ćeće...
Al ubuduće Vas molim da denete slike pristojne veličine, zakaj škrtarite na tim megapikselima... nek se vidi praf sve, ovak moram buljit jako u sliku i naprežem oći :)
Makina bude, vidi se to...jedva čekam da probam kak ide :), buš dal Kmič krug :binkybaby:
pralas:
--- Citat: danc00 - 22 Veljača, 2013, 23:07:26 ---Makina izgleda ćeće...
Al ubuduće Vas molim da denete slike pristojne veličine, zakaj škrtarite na tim megapikselima... nek se vidi praf sve, ovak moram buljit jako u sliku i naprežem oći :)
Makina bude, vidi se to...jedva čekam da probam kak ide :), buš dal Kmič krug :binkybaby:
--- Kraj citata ---
Kmič nemoj mu dati krug,onda danc00 bude prodal svoju 200 masinu i kupio 250,vec vidim ;D
danc00:
Nem, onda bum kupil 600ccm R6, do onda sam na skuterćiću i šparam €. Kmič se nije upuštal u 50ccm tuning pa mu je ovo slično, ja jesam i rekel sam jednom i nikad više(puno para malo muzike, uostalom i sam znaš :icon_thumright:)...nisam više tak mlad :toothy11: ;D Al to bi trebalo iti ko zvijer, 250ccm na tak laganom skuteru :biker:
Štef, samo dobro prišrafi kotače ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju