Tehnički kutak > Tuning skutera

Tuning uz dyno

<< < (2/3) > >>

Miki-speedy:

--- Citat: Gelipterina - 01 Travanj, 2012, 20:52:20 ---Procitao sam sve s te stranice, i imaju jako kvalitetne textove. Ovo sa auspusima, to je kao sto je receno na serijali. Na kraju tog texta kazu kako su neki auspusi, koji su se pokazali losijima na ovom testu, iznenadili kad su ih stavili na 70ccm kit, ali da ce to stavit u drugi test. Medjutim, cekam ga vec mjesecima i nista. Ali pretpostavljam da se radi o Yasuni R-u.

"The Yasuni R was more interesting and curiously was able to develop more hp than any other bikes at 11,000rpm but even so for such an expensive pipe it is easily outperformed by the ZX and Stage6 pipes. In fairness we know this pipe works extremely well on higher power cylinders right up to MHR rep/ Corsa/ Stage 6 70cc Race which are too highly tuned for pipes like the Leo Vince ZX to work well on."

--- Kraj citata ---
S6 race? misle na s6 racing kit,ako da..mogu ti rec text je kvalitetan da proliv dobijes koliko sranja ima

runner_sp180:

--- Citat: Miki-speedy - 01 Travanj, 2012, 21:15:49 ---S6 race? misle na s6 racing kit,ako da..mogu ti rec text je kvalitetan da proliv dobijes koliko sranja ima

--- Kraj citata ---

ništa ljudi evo znači dyno je netočan, ako želite stručne savjete pitajte lika i riješit će vam to, ovo gore ništa nema smisla

marracc:

--- Citat: runner_sp180 - 03 Travanj, 2012, 11:22:37 ---ništa ljudi evo znači dyno je netočan, ako želite stručne savjete pitajte lika i riješit će vam to, ovo gore ništa nema smisla

--- Kraj citata ---
:icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:

sve je to ne mjestu, tocno tak kako treba biti... za detalje, procitajte tekstove, ali bolje od ovih inforamcija se trenutno nemoze nigdje naci, tako da...
jedino kaj moze biti krivo je da covjek laze, ali onda, cemu to sve i ta zajebancija, tako da, sve je to tak kako vidite, barem informativno ako za nista drugo. precizniji podaci nemogu biti nego preko dynometra. nije neka nauka procitat grafove, sve se lijepo vidi na njima!
 :hello:

Gelipterina:
Slazem se, meni ovi dyno testovi imaju vise smisla nego svi koje sam do sad vidio, testiraju smisleno, da opterete skuter, kao da ima uzbrdicu, opterete mu pogon, a ne one gluposti sa blokiranim variomatom

3alfa3:

--- Citat: Gelipterina - 03 Travanj, 2012, 18:17:03 ---Slazem se, meni ovi dyno testovi imaju vise smisla nego svi koje sam do sad vidio, testiraju smisleno, da opterete skuter, kao da ima uzbrdicu, opterete mu pogon, a ne one gluposti sa blokiranim variomatom

--- Kraj citata ---

Zasto bi test sa blokiranim variomatom bio los? Pa tako najbolje vidis na kojim okretajima je snaga mashien najveca, a da se prijenos ne petlja u cijelu pricu.
Al ovi grafovi snage na durgoj slici) su odprilike ono sto oduvijek govorim (snaga je najcesce na 9200, a ne na 7500 ili slicne nebuloze)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju