Pozdrav,
Planiram ugradit Polini ili Malossi variomat, zanima me ako ima neka dobra duša da mi pojasni malo:
Znaci, imam varijantu Malossi MULTIVARA 2000 ili Polini HI-SPEED-a (ovaj novi, a moze i onaj stari sa 6 rolica ako je bolji i/ili sl.). Kao laik koji cita sa interneta i pokušava shvatiti i odabrati; Polini HI SPEED je igracka novije generacije, tih 9 rolica, taj super-cool novi sistem podmazivanja i td., dok s druge strane ovaj Malossi 2000 je provjerena igračka, koju vec godinama svi hvale i onaniraju na nj...
Kako razlika u cijeni i nije bas prevelika zanima, me ako ima neka dobra dusa da mi pojasni ili savjetuje, bio bih jako zahvalan...
Zanima me i da li je potrebno odmah promijeniti remen sa originalnim, kako savjetuje proizvođač, iako je skuter, pa tako i remen nov, prosao je tek 2500km od prosle godine.
Nadopunio bih pitanja još jednim, ili dva, a to je da li postoji i još neki dijelovi ili detalji potrebni za ugradnju, sve u svrhu toga da mi se vrati šus ili još malo popravi, jer nakon revolutiona koji je stavljen prije par dana, razlika je osjetna. Također me zanima da li je samom auspuhu potrebna kakva "prilagodba" i da li sam motor zapravo još i nije pošteno razrađen (2500km)., pa se u ovu igru sa variomatima još ne isplati ulaziti?
Unaprijed zahvaljujem!
Pozdrav!