Tehnički kutak > Tuning skutera

Neide!

<< < (3/8) > >>

Stevo:
Ma remen ti je puko 95% a ostalih 5 je da su ti polutke nekak , kad ih je remen na večoj brzini rastegnu , zaštekale i nisu se skupile pa remen samo bezveze klizi po njima

igor.sb:

--- Citat: Stevo - 18 Travanj, 2008, 23:08:37 ---na temelju čega si ti zaključio da ipak nije puko remen , jer nisi reko niš konkretno , ja se kladim da mu je puko remen
jer ako ga može turirat na mjestu a motor neide znači da nema što prenjeti okretaje sa variomata na polutke i jedino logično je da je remen puko

--- Kraj citata ---

to sto sam napisao ''tako da ti remen nije pukao'' sam napisao na osnovu onog lakse ga guram, jer znamo da nema veze s tim

i da budem iskren uopće nisam dozivio ovo

--- Citat: ---čekam par sekundi upalim ga dam gas al on neide! Mogu ga turirat do kraja al on ne krene
--- Kraj citata ---

:icon_thumright:

btw...u sta se kladimo  :toothy11:

2 zero koji remen imas?

Stevo:
u čevape ja kažem da je puko  :icon_biggrin:

Shiltac:
to igor.sb:
imam kevlara

greenlite:
to kaj ti je usporavao se je remen kad je pukao namotao oko polutki i ostaci su zapinjali za blokove.... a sad ako ga ti možeš turirati na mjestu onda sam isto siguran da je remen... i moli boga ako ti je pukao da ti nije zvinuo polutke jer treba izbjegavati pucanje remena samo radi tih oštečenja koje mogu nastati... imam iskustva sa tim pucanjem remena oko 5 komada mi je petrožol strgao...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju