Tehnički kutak > Tuning skutera

Keeway Fact pomoc

<< < (6/8) > >>

dejo_vu:
Vidis moze da bude i to da dgitalni sat ne prikazuje veci br okretaja :/ grrrr sad sam ga stavio na nogare i zvartio uprincipu vrti se ko lud nigde nista ne blokira i ne trese....jedino me buni kad idem niz brdo i po ravnom uvek 60 :/
 Uprincipu ostaje mi auspih menjati u skoroj buducnosti (prvi korak) a onda dalje polako :)
Jos jednom za ove sijalice balone...kaze mi kolega da one imaju isto leziste kao i h4 ? ako je to istina onda bi mogao u skuter staviti i H4 sijalicu

ZverkO:

--- Citat: dejo_vu - 03 Travanj, 2012, 18:54:14 ---Vidis moze da bude i to da dgitalni sat ne prikazuje veci br okretaja :/ grrrr sad sam ga stavio na nogare i zvartio uprincipu vrti se ko lud nigde nista ne blokira i ne trese....jedino me buni kad idem niz brdo i po ravnom uvek 60 :/
 Uprincipu ostaje mi auspih menjati u skoroj buducnosti (prvi korak) a onda dalje polako :)
Jos jednom za ove sijalice balone...kaze mi kolega da one imaju isto leziste kao i h4 ? ako je to istina onda bi mogao u skuter staviti i H4 sijalicu

--- Kraj citata ---

:icon_thumright:
Ne petljaj sa H4 izgorece ti far!

dejo_vu:
ebemu misove izludicu po mraku sa njim...mislim da su iste jacine i ovi baloni i te h4 sijalice ...provericu jos pr enego isprobam :)

ZverkO:
Probaj meni su svetla zadovoljavajuca za obzirom da sam desnu sijalicu osekao  :icon_biggrin:

dejo_vu:

--- Citat: ZverkO - 03 Travanj, 2012, 20:38:44 ---Probaj meni su svetla zadovoljavajuca za obzirom da sam desnu sijalicu osekao  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
ahahaha pa sta si radi ,zasto si ju "osekao" ...izvadio ili ?
Ma meni svetli nikako...ni sebi ni svom....Kontam da nebi trebao biti problem sa sijalicom jel mislim da su iste jacine a plastika od fara je daleko od sijalice tako da ima mesta za H4 bar u jedan far :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju