Tehnički kutak > Tuning skutera

Keeway Fact pomoc

(1/8) > >>

dejo_vu:
Pozdrav
Imam skuter Keeway F-act
Skinuta je ona standardna blokada sto je na auspuhu bila ...Ja bi da ga malo ubrzam ide 60km/h po ravnom i nizbrdo.... CDI je blokiran,neznam gde s enalazi ni kako ga odblokirati. Vrtis kuter do 9000 obrtaja i neda dalje.
Citao sam po netu da bi trebalo staviti 3.6 rolnice i promeniti opruge na kvacilu jer ove koje sada ima su mekane?!
Nerazumem se previse u skutere ali znam da on moze i brze da ide pa bi molio vasu pomoc oko toga
Nemam para da stavljam kit od 70 cc i da menjam auspuh vec ovako t eneke sitnice koje nisu toliko skupe da zamenim i da picim.
Uprincipu CDI odblokirati
promeniti rolnice i te opruge na kvacilu
koliko bi me to izaslo ?
Koje opruge kvacila predlazete,gde mogu da ih kupim....ako imate jos nesto za dodati pisi te.
Jos me zanima ona blokadana prekidac,koliko kosta i gd emoze da s ekupi,cuo sam od nekih ljudi da je navodno problem namestiti da ide motor 45 sa njom :/ ?
P.S
Koje sijalice su u farovima...losa su mu svetla pa kontam ubaciti i xenon kit. Imam i digo i kratko u jednoj sijalici u oba fara pa bi bilo ok da se ubaci bixenon samo u jedan far ? ili samo kratko u jedan far drugi nek ostane kakav je ( ubacivao bi samo u jedan far xenon jer dugim svetlima treba neko vreme da se napune prilikom paljenja pa nek ostane recimo desni far kao pomocni da svetli dugo i kratko standardno dok se sijalice pune  :) a i da neblještim previše na cesti :P )

ZverkO:
Pozz DEJO  :notworthy:
Bez ikakvog rezon spuha tesko da ces ista postici, ali originalne rolnice su ti 6g probaj sa laksim od 5g za pocetak!
Federcice u kvacilu stavljas po tvrdoci kojoj zelis  ??? tvrdje (krece na vecem gasu) mekse (obrnuto)
Kad budes menjao pogledaj i sirinu remena! 
Xenon na svom 2t scootu zaboravi ako ne mislis ispod guze vuci akumulator od fapa  :laughing7:

dejo_vu:
au miša mu poljubim :/
Pa sad nemam para za auspuh to mi je 1000 kn i 1000 kn mi je 70 cc :) to bi bilo odlicno da mogu odraditi
Stavio sam 5 rolnice i isti vrag,malo bolje vuce,moracu ici na jos lakse....
Sta ja ustvari dobijam sa tim kvacilom,bolje ubrzanje?
Znaci Xenon da zaboravim ? Nije li Xenon stedljiviji ,manje struje trosi,bar kod auta .... Pa skroz su mi ubanani svetla ka ovom skuteru,dugo i kratko malte ne isto....koje su to sijalice unutra koja im je oznaka...moze li s enesto dr ušarafiti unjega ?

mario_f15:
jesi skinuo blokadu s variomata?  ::)

ZverkO:

--- Citat: dejo_vu - 02 Travanj, 2012, 00:38:41 ---au miša mu poljubim :/
Pa sad nemam para za auspuh to mi je 1000 kn i 1000 kn mi je 70 cc :) to bi bilo odlicno da mogu odraditi
Stavio sam 5 rolnice i isti vrag,malo bolje vuce,moracu ici na jos lakse....
Sta ja ustvari dobijam sa tim kvacilom,bolje ubrzanje?
Znaci Xenon da zaboravim ? Nije li Xenon stedljiviji ,manje struje trosi,bar kod auta .... Pa skroz su mi ubanani svetla ka ovom skuteru,dugo i kratko malte ne isto....koje su to sijalice unutra koja im je oznaka...moze li s enesto dr ušarafiti unjega ?

--- Kraj citata ---
Cemu lakse jos?
Neces imati nikakvu rezonu!
Za pocetak poskidaj sve bolkade pa uzmi spuhh moj savet :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju