Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Maxi skuter ekipa za vožnje

<< < (2/3) > >>

mrcina:
najviše mjesta za stuntanje, ma znaš kakva su djeca da se oče napraviti važnima.

a zašto baš tamo neznam.

mrcina:
bojler i bleki sa zapruđancem se nađemo na OMV benzinskoj kod zagrebačke ceste nasuprot merkatora.

Boyler:

--- Citat: mrcina - 18 Travanj, 2008, 19:54:31 ---bojler i bleki sa zapruđancem se nađemo na OMV benzinskoj kod zagrebačke ceste nasuprot merkatora.

--- Kraj citata ---

Jel to blize ljubljanskoj aveniji ili ilici. Jbga, neznam ni za merkator ni za pumpu u zagrebackoj   :(

Goran:
Na Ljubljanskoj aveniji odnosno Zagrebačkoj!!!Kad pređeš Hotel Antunović i karting u Španskom, sljedeći semafor kod Prečkog s desne strane ti je OMV!!!
Ne možeš fulati!!! :icon_thumright:
 :hello:

blackrider:

--- Citat: greenlite - 18 Travanj, 2008, 16:42:19 ---LOL kaj tražiš dečka kaj su ti godine važne?... ko da smo mi malo mlađi glupi za vas starije...btw naravno da ima samo nas je malo sa maxi skuterima tak da ono...

--- Kraj citata ---

duhovito :D

ma u biti sam jedan vikend vido 2 para na gilerama nexus u samoboru, pa mi je pala ideja... ne mislim se jurcat sa decom i izvodit gluposti... mislio sam više za neke izlete ekipa i to,... bez uvrede prema ikom :D  :notworthy:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju