Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Maxi skuter ekipa za vožnje
Boyler:
--- Citat: Goran - 18 Travanj, 2008, 22:55:41 ---Na Ljubljanskoj aveniji odnosno Zagrebačkoj!!!Kad pređeš Hotel Antunović i karting u Španskom, sljedeći semafor kod Prečkog s desne strane ti je OMV!!!
Ne možeš fulati!!! :icon_thumright:
:hello:
--- Kraj citata ---
u koliko sati?
Boyler:
ma u biti sam jedan vikend vido 2 para na gilerama nexus u samoboru, pa mi je pala ideja... ne mislim se jurcat sa decom i izvodit gluposti... mislio sam više za neke izlete ekipa i to,... bez uvrede prema ikom :D :notworthy:
[/quote]
Ni meni nije do naganjanja. Kroz tjedan skoro da i ne stignem upalit skuter ali za vikend...... npr, sutra sam htio sa zenom otic do Trakoscana ali je odgodjeno zbog krematorija
mrcina:
14,00 na benzinskoj kod katedrale se sastajemo sa dijelom ekipew u 14,30 a u 15,00 na krematoriju.
znajuči naše drugare ostavio sam po pola čuke između prolaznih točaka tako da možemo krenuti prema gore oko 14,10 mislim da je to dost kajne, a kod katedrale čekamo do 14,40 pa krečemo na kremič.
Mr J:
--- Citat: mrcina - 19 Travanj, 2008, 16:39:41 ---14,00 na benzinskoj kod katedrale se sastajemo sa dijelom ekipew u 14,30 a u 15,00 na krematoriju.
znajuči naše drugare ostavio sam po pola čuke između prolaznih točaka tako da možemo krenuti prema gore oko 14,10 mislim da je to dost kajne, a kod katedrale čekamo do 14,40 pa krečemo na kremič.
--- Kraj citata ---
kod katedrale do 14:45... budemo mi dosli... :)
Poslije kremica bi isla voznjica po Sljemenu, pustimo djecurliju (tu spadaju oni koji divljaju sa skuterima i dokazuju se) da idu ispred a mi cemo polako gore...
Ja sam upravo dosao sa jednog izleta u Samobor, pala setnja, rucak, kavica, itd... Uglavnom vrijeme je bilo idealno i predivan krajolik, zelenilo, itd... SUper za opustanje...
Vidio sam dosta motociklista po Samoboru (ja bijah s autom)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju