Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Moj osvrt na život proveden uz MojSkuter.com

<< < (14/16) > >>

zich:

--- Citat: dhorvat - 03 Travanj, 2012, 13:03:22 ---Drvo drveno, nije mi to bil roendan   :toothy12: Vidi se da ste bili pijani ko guzice, skoro ko ja  :icon_tongue:

--- Kraj citata ---

Da taj skoro nekada zna biti i po podu kuhinje ako se dobro sjecam, ja sam bil dobar, sjel na flaksericu i na autocestu

dhorvat:

--- Citat: zich - 03 Travanj, 2012, 22:02:32 ---Da taj skoro nekada zna biti i po podu kuhinje ako se dobro sjecam, ja sam bil dobar, sjel na flaksericu i na autocestu

--- Kraj citata ---

A ja sa mostečakom i sestričnom zajedno svi tri gađali cestu na Aeroxu. Neznam kak je amortizer zdržal, to je prek 250 kila bilo  :laughing9:

robert:

dhorvat:

--- Citat: robert - 03 Travanj, 2012, 22:52:48 ---

--- Kraj citata ---

Joj pa to je ona MHR replica koju sam ja slagal i nikak mi nije htel zeger na klipu sjest. Al barem kad sam ga konačno stavil nije nikad van izletel  :drunken_smilie:

A Maxxis guma se ni dala skurit nema boga  :toothy12:

2TDottore:

--- Citat: dhorvat - 03 Travanj, 2012, 22:35:06 ---A ja sa mostečakom i sestričnom zajedno svi tri gađali cestu na Aeroxu. Neznam kak je amortizer zdržal, to je prek 250 kila bilo  :laughing9:

--- Kraj citata ---

kakvo gađanje ceste molim lepo.ja bolje vozim mrtav pijan nego mrtav trezan a i kad je jedna od sestricni na motoru to mi daje jos dodatne vozacke sposobnosti  :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju