Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Moj osvrt na život proveden uz MojSkuter.com
dhorvat:
Roby, Kristina me opet sjetila kako je kao iskusan šofer (bez vozačke) uspjela u zadnji čas izbjegnut direktni sudar sa klizečom Lunom i klizečim Robertom na asfaltu u onom zavoju na zagorje tour-u :toothy3:
3alfa3:
--- Citat: dhorvat - 30 Ožujak, 2012, 22:32:03 ---Roby, Kristina me opet sjetila kako je kao iskusan šofer (bez vozačke) uspjela u zadnji čas izbjegnut direktni sudar sa klizečom Lunom i klizečim Robertom na asfaltu u onom zavoju na zagorje tour-u :toothy3:
--- Kraj citata ---
Jel to prica kad su Robijeve oci malo odlutale na mlado meso?
2TDottore:
pi*da vam strinina sad ispada da sam samo ja sve pojeo a to kai ste vi delali iza kamera to niste rekli :laughing7:
e kak mi je zal kai nemam dokaza dok je robi oral po asfaltu sa bradom a luna letila medju drva i to zbog maloljetnica.....i tolko o tome kad vele da s godinama postanes pametniji i ozbiljniji :toothy12:
fleky911:
aa vidim da je to bila jedna jebena ekipa za pamćenje :headbang:
a dhorvat vam neće odgovorit jer sam sad ga vidio da gleda koncert Lil Jon-a :icon_biggrin:
robert:
--- Citat: dhorvat - 30 Ožujak, 2012, 22:32:03 ---Roby, Kristina me opet sjetila kako je kao iskusan šofer (bez vozačke) uspjela u zadnji čas izbjegnut direktni sudar sa klizečom Lunom i klizečim Robertom na asfaltu u onom zavoju na zagorje tour-u :toothy3:
--- Kraj citata ---
samo je luna klizala po asfaltu, ja sam orao po šljunku :laughing11:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju