Tehnički kutak > Garaža

Devetka 82cc :D

<< < (2/15) > >>

Josip-zg:

--- Citat: kkihalic - 28 Ožujak, 2012, 23:13:10 ---oooo josipi svaka čast , lijep posao...i moj ide u utorak na regu pa bi za idući vikend planiro neko slaganje  :icon_biggrin: , bum i ja posliko i tak :)

--- Kraj citata ---

Hvala,sam daj  :) :)

veka84sb:

--- Citat: zvonkec_92 - 28 Ožujak, 2012, 21:51:31 --- ...namazani svi dihtungi sa diht masom za svaki slučaj.. glava je jebački stegnuta tak da tu nema više dotezanja...

--- Kraj citata ---

Diht masa se ne koristi ako imaš nove brtve i sve ispravno , glava se ne smije pretegnuti pogotovo ako je kit potpuno novi .

ivan_vu:

--- Citat: veka84sb - 29 Ožujak, 2012, 07:40:57 ---Diht masa se ne koristi ako imaš nove brtve i sve ispravno , glava se ne smije pretegnuti pogotovo ako je kit potpuno novi .

--- Kraj citata ---

glava se ajmo reci " normalno" dotegne.. i postelaju ventili.. a nakon 100-tinjak km pozeljno je dotegnut glavu, te prestimat ventile.. kao sto se je prilikom stavljanja novog cilindra i klipa zajedno sa karikama pozeljno sipat 15w40 mineralno ulje, koje se takdjer mjenj nakon kojih 300-tinjak km..

zvonkec_92:

--- Citat: ivan_vu - 29 Ožujak, 2012, 07:59:41 ---glava se ajmo reci " normalno" dotegne.. i postelaju ventili.. a nakon 100-tinjak km pozeljno je dotegnut glavu, te prestimat ventile.. kao sto se je prilikom stavljanja novog cilindra i klipa zajedno sa karikama pozeljno sipat 15w40 mineralno ulje, koje se takdjer mjenj nakon kojih 300-tinjak km..

--- Kraj citata ---
kolko sam do sad skutera složio i svi voze.. vi sumnjate u moj poso jel  :angry7:??  :P :P     glava nije pretegnuta da počupa šerafe iz bloka nego je dobro stegntuta a normalno je da se nakon nekolko km još dotegne.. ventili kak su sad naštelani tak i ostaju..ventile netreba nikaj preštelavat jer je to stara glava koja je več razrađena. drugo da je NOVA pa da se nakon 200km ventili utuku u glavu pa je odma i manji zazor.... i od diht mase mu neče bit ama baš ništa a bolje da je za svaki slučaj gore jer mi blokovi ne izgledaju neš 100% ravni.. skuter nikad raskapan do sad, ima 6000km a mastan je bio ko burek sa svih strana.. tako daaa bolje da je masa dodatno namazana.. :D i ulje ide 10w40 prvih 20km da ispere i glavu i sve ostalo od nafte i onda opet novo ulje :D

Nikola_VU:
ivan vam je sve objasnio, nema tu vise sta da se prica :D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju