Tehnički kutak > Garaža

Devetka 82cc :D

<< < (5/15) > >>

Josip-zg:

--- Citat: veka84sb - 30 Ožujak, 2012, 08:06:50 ---Imam i ja jednog malog crnog u garaži ,služi mi do trgovine i  na posao.  Isto kit 72 bio u kombinaciji sa kratkom getribom , nabavio dužu i preporodio se ! Sa kratkom je po satu jedva hvatao 65km/h sada hvata 75-78 vjerojatno sa nekim manjim i lakšim bi išao još malo. Baš planiram ovih dana vidjeti sa GPS koliko je to prave.

--- Kraj citata ---

Nadam se da ce i meni tak bit :) :) :)

baotian 1996:
ja ti imam isti takav plavi koji tebi stoji ko ukras al sve serijala bez blokada jedino ima diznu i gljivu i po satu 73 po GPS-u 65 bez kita,mogo si slozit onog plavog bolje :)

Josip-zg:

--- Citat: baotian 1996 - 30 Ožujak, 2012, 20:05:42 ---ja ti imam isti takav plavi koji tebi stoji ko ukras al sve serijala bez blokada jedino ima diznu i gljivu i po satu 73 po GPS-u 65 bez kita,mogo si slozit onog plavog bolje :)

--- Kraj citata ---

nisam plavi je 04-05 godina a crni je 09,crni je svakak bolji i nikak mi se to nije isplatilo  :) :) plavi je vise za ukras jel sam ga dobio jeftino pa vecinom stoji,vjervatno cu prebacit kak sam reko

baotian 1996:
dal bi prodao plavoga ??? ili samo plastike?? moj ih vise nema :(

Josip-zg:

--- Citat: baotian 1996 - 31 Ožujak, 2012, 19:11:27 ---dal bi prodao plavoga ??? ili samo plastike?? moj ih vise nema :(

--- Kraj citata ---

plavi ide na prodaju za kojih tjedan ili dva,al i na ovom ti nisu bas plastike bajne

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju