Tehnički kutak > Blokade

Vi koji pravite blokade..?

<< < (7/8) > >>

chupa206:
prije nego me policija uspori...  :help:

dusVu:
sarafic u karb i to je to... sto se tice el. blokade na baotianima , istina da su se ugradivale u neke modele (ona , vecini poznata roza zica) ..znaci nazad kod kvacila i polutki ima neki pick up do kojeg vodi ta roza zica i spojena je s cdi-em (na cdi-u mora bit 6 pinova, neki imaju tu rozu zicu kao pripremu i ona ide u cdi al kad se izvuce na tom mjestu na cdi-u nema nista) znaci treba ti taj cdi sa 6 pinova , taj k*rac nazad sto ide kod polutki a pripremu tj tu zicu ima vecina ..te djelove mozes nabavit na 4t forumu valjda..raspitaj se tamo , ima sigurno neko ko zna nesto vise o tome kako to radit itd...

chupa206:

--- Citat: dusVu - 26 Lipanj, 2011, 15:47:14 ---sarafic u karb i to je to... sto se tice el. blokade na baotianima , istina da su se ugradivale u neke modele (ona , vecini poznata roza zica) ..znaci nazad kod kvacila i polutki ima neki pick up do kojeg vodi ta roza zica i spojena je s cdi-em (na cdi-u mora bit 6 pinova, neki imaju tu rozu zicu kao pripremu i ona ide u cdi al kad se izvuce na tom mjestu na cdi-u nema nista) znaci treba ti taj cdi sa 6 pinova , taj k*rac nazad sto ide kod polutki a pripremu tj tu zicu ima vecina ..te djelove mozes nabavit na 4t forumu valjda..raspitaj se tamo , ima sigurno neko ko zna nesto vise o tome kako to radit itd...

--- Kraj citata ---

šarafić u karbu ga usporava cijelo vrijeme, a meni treba da ima full gas sve do 55... imam sad unutra taj šarafić i nejde više od 55 al ni probližno ne vuče kao prije...

dusVu:
nades taj cdi sa 6 pinova i taj pick up sto ide nazad kod kvacila..i slozis si el blokadu, neki modeli to imaju tvornicki, moj nije imao tak da ti nemogu vise rec o tome.. najbolje ti je nabavit od nekog iz bosne jer njima i onak netrebaju blokade ( ne jos) a i zas bi opce stavljo blokadu?

luna500rr:
Pa sta je problem toliko slozit blokadu na batini? Jednostavno ko sto je gozz rekao, relej upravljan monostabilom kojeg okida mjerac frekvenicje... tako se izbjegnu ili barem do neke mjere umanje prije navedene nuspojave, a i fora je kad tuce u blokadu :drunken_smilie:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju