Tehnički kutak > Blokade
Vi koji pravite blokade..?
numberONE:
Da li pravite blokadu da ima samo Off/On ili pravite blokadu da bude upaljena svaki puta kada se upali skuter, pa tek onda se na neku tipku gasi i onda opleti koliko ide? :)
Ako pravite ovu drugu opciju, jel imate neku foru spajanja? Zelio bi da mi po "defaultu" blokada uvijek bude upaljena kada se tek upali skuter..
Nasao sam jedno mjesto di se bas takva blokada prodaje ali za to me traze 500Kn užas... Ne želim tako :( moze to puno jeftinije...
numberONE:
Mozete i vi koji vec imate blokadu napisati kakva je i koliko je para ili home made...
SlowRider:
Napravis blokadu sa prekidacem, upalis kad zelis, ugasis kad zelis, bez komplikacija. Mozes je dobiti za mnogo manje od 500kn koliko je tvornicka.
Ali ti imas Baotiana, na njega ti neide home made blokada.
numberONE:
Fora je sto ce mi staviti original el. blokadu na njega kada se stavi i kit od 90cc.. Ta blokada mu ide negdje kod kvacila i mjeri broj okretaja, kada dodje do brzine od 45 ne da mu dalje i to je to.. To ce mi biti bespla, e a sad bi ja jos ovo nabacio umjesto prekidaca, nek je ona meni upaljena po defaultu, nekako mi se cini da je to kasnije jednostavnije, ne moram razmisljat kako cu ju ugasiti kada me zaustave (brijem da bi se uspanicio) a i sto dalje sve su rigoroznije kontrole..
P.S. Moj ti je moto zasto bi bilo jednostavno kad moze biti komplicirano.. :)
SlowRider:
Previse se zamaras s tim blokadama, koliko mislis da ce to ici kad se slozi ? :jerk:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju