Tehnički kutak > Blokade

Vi koji pravite blokade..?

<< < (4/8) > >>

igor.sb:

--- Citat: numberONE - 18 Travanj, 2008, 09:52:14 ---
--- Citat: igor.sb - 18 Travanj, 2008, 00:58:40 ---pa jel to 4t...?

vidim 2 teme se otvorile a nitko se nije sjetio reci da na 4t ne mogu elek blokade

--- Kraj citata ---

Je to je 4T, ali imam mjesto gdje ce mi se ugraditi blokada (elektro, ide na kvacilu, mjeri broj okretaja kotaca i ne da preko 45-50), Znaci nisu neki kondenzatori i svasta nesta koji smanjuju struju na svijecici i tako, ovo je njihova original blokada.. ima gore vec objasnjeno...

E jedina stvar je sad sto na jednu zicu nabacim prekidaci i gasim/palim blokadu, posao rijesen... al ja tu malo kompliciram pa zelim da svaki puta kada palim skuter blokada bude uključena, neovisno o prijašnjem stanju, ali kazu da je i to komplicirano, i tamo gdje ugraduju tako traze me 500 Kn..

Meni treba sklop koji ce se prebaciti u default stanje (upaljen) kada ostane bez struje, te da ga ja mogu ugasiti/upaliti kad hocu.

--- Kraj citata ---

O CEM TI PRICAS!!!!!

2 slow..sorry brate ali stvarno nisam vidio  :o

numberONE:
Pricam o blokadi koja je automatski stavljena na Baotian (Rebel) BT49QT12 verzija iz 2008. godine.. Električna blokada koja mjeri broj okretaja zadnjeg kotača i ne da ti da ides brze od 45-50Km/h...
Znas onu zicu za koji svi pricaju da se treba presjeci da se skine blokada na Baotianima...??

Ne znam detalje kako radi no to nije vazno... Vazno je da je mogu ugasit/upalit!

Koji dio nisam jasno napisao..?

igor.sb - I cemu takvo izderavanje? To sto imam 15 tak postova ne znaci da ne znam sta pricam, ne bi pisao nesto ako se ne razumijem... Vjeruj mi imao sam toliko kvarova na tom skuteru da ga jaaako dobro znam!! :)

gozz:
Ako ti je problem napraviti blokadu koja će djelovati svaki put kad upališ skuter, a isključit se onda kad stisneš prekidač, to nije problem. potreban ti je samo jedan relej. (10 kn u chipoteci)...

numberONE:
E takav odgovor trazim :)

Znas mozda kakav relej? Ili da jednostavno odem u Chipoteku tamo njima objasnim za sta mi treba pa mi oni dalje pomognu?

igor.sb:

--- Citat: numberONE - 18 Travanj, 2008, 15:53:41 ---igor.sb - I cemu takvo izderavanje? To sto imam 15 tak postova ne znaci da ne znam sta pricam, ne bi pisao nesto ako se ne razumijem... Vjeruj mi imao sam toliko kvarova na tom skuteru da ga jaaako dobro znam!! :)

--- Kraj citata ---

ma sorry samo nije mi jasno o cem pricas

i nema mi smisla da postoji neka elektronika u prijenosu koja stopa i ne da da se tocak okrece preko 50 na satu

a sta sa radilicom, varijom, remenom, polutkama iza kvacila... to se sve normalno vrti a kad se treba prenjeti snaga na prijenos tj. zadnji tocak, tu ga blokira i ne ide

kako??

ako to postoji nek mi netko objasni kako to radi ??

a ta zica koja se reze to je kao rozena koja ide iz cdi prema kvacilu???

molim objasnjenje

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju