Općenito > Propisi
tablica po želji?
3alfa3:
--- Citat: JogFromYamaha - 27 Ožujak, 2012, 13:39:01 ---za te pare sta neki bace na tablicu mozes auto servisirat 5 godina ako ne ides u ovlasteni servis :angry7:
prije je jos bilo nekih 400kn na 5 godina
ne kuzim koja je sad fora tolko para zahtjevati za custom tablicu
--- Kraj citata ---
Oduvijek je bila skupa. Mozda mislis na varijantu da sam biras broj i 2 slova (ako nisu vec zauzeti)?
Tomi_ZG:
--- Citat: vale_vx - 28 Ožujak, 2012, 21:33:21 ---oni koji imaju za dat tolike novce za tablicu se sigurno ne zamaraju računicama koliko će dat za servise kod fušera u narednih 5 godina
--- Kraj citata ---
Dobro veliš,ti sigurno nisu sirotinja,al meni su inače te tablice recimo s imenom čisto preseravanje,ko da moraju svi znat kak se zove baja za volanom
neven92:
to za inicijale kaj si vecinom stavljaju,znaci broj i dva slova je jos uvjek 400kn..
Deny:
kod nas je 50 e(za skuter) da ispises sto oces na tablicu,ako bude kako ja ocu bice rox1 ili acab,jer mogu 4 slova :icon_thumright:
3alfa3:
--- Citat: Deny - 29 Ožujak, 2012, 00:19:28 ---kod nas je 50 e(za skuter) da ispises sto oces na tablicu,ako bude kako ja ocu bice rox1 ili acab,jer mogu 4 slova :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
U HR dobis prijavu ako nosis majcu sa natpisom ACAB (vjerovao ili ne). Bas me zanima sto bi rekli da im se dodje sa takvim zahtjevom za tablicu ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju