Općenito > Propisi

tablica po želji?

<< < (8/8)

bizz0:

--- Citat: 3alfa3 - 02 Travanj, 2012, 22:12:49 ---Za te novce radje kupim 24.18 litri benge. Zapravo, od sutra 23,75 litara.  :toothy12:

--- Kraj citata ---

pa da zivo mi se fuka za brojke i slova na tablici, ljudi nemojte bacat pare na sranja nego stedite lovu trebat ce vam  :laughing7:

smoki:

--- Citat: 3alfa3 - 02 Travanj, 2012, 22:12:49 ---Za te novce radje kupim 24.18 litri benge. Zapravo, od sutra 23,75 litara.  :toothy12:

--- Kraj citata ---

Ti kupi sebi gorivo, ja sebi kupim tablicu, netko treći na kurve potroši i tak..imam doma 3 auta i 3 motora i na svakom vozilu imam tablice po želji pa zašto bi sad ovaj motor bio iznimka..ionak moram kupit tablice sa žnj brojevima pa radije doplatim za ove

Marcus F12:
Ova cifra od 6700kn i nesta je previse za tablice dat..ovako inicijale rodenja i to se isplati vec kad bi si stavljo tako sta..ali ovo nikako..to je bas za one koju imaju malo deblji dep i neki full dobar auto na kojem ce to stajat fino.. :D

marinjo:
te tablice na kojima se ispisuju imena ili neka druga slova vrijede samo 5.g. i onda se ponovno mora platiti 6700 kn.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju