Tehnički kutak > Blokade

elektronska blokada - izrada

<< < (6/15) > >>

ma3x:
aha.. aa nisam znao kak se spajaju.. to cu rjesit sljedeci tjedan... mislim da ce mi 2.8 bit taman :D al ide i ovako hehe... samo je malo nategnuto...
hm.. nekontam ni ja akumulator minus, ja sam spojio na ramu al isto bi mi puno lakse i bolje bilo na minus od akumulatora :D

marracc:

--- Citat: MALES SR180r - 29 Ožujak, 2012, 22:50:40 ---@JogFromYamaha jel ima to neki pontenciometar,da se uštela.... :dontknow:

kak ćeš ti znat na kolko obrtaja meni skuter ide 50?  :icon_scratch:

--- Kraj citata ---
metodom pokusaja. stavis 2 microF ide se provozat, i ide 60, dodas jos 2 ide 30, oduzmes 1,5 i eto ga oko 50

JogFromYamaha:
s obizirom da sam tolko minarellija, luna, piaggia i pezoa narihtal blokade
vec napamet znam koji potenciometar i koji kondenzator ide da bi skut radio fino i da ga ogranici na 50 a da ne trokira i da se ne vuce ko krepana svinja cim se upali blokada

ma3x:
jep skotno sam.. lijepo si mi reko ili 2.2 ili 2.8 nisam znao kako 2.8 pa sam stavio 3.3 ii sad ide ko krepana svinja max do 50... s tim da ga mogu ocepit do kraja :D idem ponovo u osijek u ponedeljak pa cu tamo kupit nesto da zbrojim na 2.8 il kako vec sta ja znm.. jer vamo di sam ja nema niceg :/

zgstef:
@Jog

Složio sam si Neosa 50 2T iz 2004. da ide prek 80km/h: rezonantni auspuh, lakše rolice, sportski kuplung i jači feder... a i diza je 4 broja veća.  :icon_tongue:

Nisam mijenjao CDI, ali namjeravam stavit neki "racing" jer zbog ovog kod 70 km/h pocnu "eksplozije"... Znaš li možda parametre blokade koju bih trebao napraviti?
dakle, koliki potenciometar i koliki kapacitet kondicha mi treba?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju