Tehnički kutak > Blokade
El blokada na daljinski ??
zikihos:
pa zasto ne bi jednostavno slozio blokadu, tako da se prekidac nalazi
ispod sica, a posto ti oni ne mogu rastavljati skuter, nemogu
ti ni doci do tog prekidaca...
numberONE:
Pa ovako, zelim da mi blokada uvijek bude ukljucena kada se upali skuter, te da je ja bas moram iskljuciti pa da onda ide...
Npr. Zaustavi me murija i kaze ajmo na tehnicki.. Onda si trebam kombinirati kako da dignem sic pa ukljucim blokadu, a da me ne vide, da nis ne posumnjaju.. Ovako mogu samo cim me zaustave ja gasim skuter, iduci puta kada ga palim plokada je tu i ja nemam brige, nis nisam otvarao ni prckao, a kada odem od njih, stisnem dugme i picim dalje...
Ne mora biti bas bezicno ali bi volio da je tako...
igor.sb:
alooooo jel to 4t masina, ako je mozes reci elek. blokadi pa-pa :hello: :hello:
STunrider:
--- Citat: numberONE - 17 Travanj, 2008, 21:53:46 ---Pa ovako, zelim da mi blokada uvijek bude ukljucena kada se upali skuter, te da je ja bas moram iskljuciti pa da onda ide...
Npr. Zaustavi me murija i kaze ajmo na tehnicki.. Onda si trebam kombinirati kako da dignem sic pa ukljucim blokadu, a da me ne vide, da nis ne posumnjaju.. Ovako mogu samo cim me zaustave ja gasim skuter, iduci puta kada ga palim plokada je tu i ja nemam brige, nis nisam otvarao ni prckao, a kada odem od njih, stisnem dugme i picim dalje...
--- Kraj citata ---
Pa ako ti je ispod sica, reci da ti je tamo mobitel ili nesto i to je to... :toothy9:
Bokygs:
--- Citat: STunrider - 14 Lipanj, 2008, 10:45:37 ---
--- Citat: numberONE - 17 Travanj, 2008, 21:53:46 ---Pa ovako, zelim da mi blokada uvijek bude ukljucena kada se upali skuter, te da je ja bas moram iskljuciti pa da onda ide...
--- Kraj citata ---
Pa ako ti je ispod sica, reci da ti je tamo mobitel ili nesto i to je to... :toothy9:
--- Kraj citata ---
E pa,možeš i ovako,npr.ostavi prometnu dozvolu ispod sica i kao ideš izvaditi prometnu i uključiš blokadu :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju