Tehnički kutak > Blokade
El blokada na daljinski ??
numberONE:
E ovak, vozim Baotian BT49 QT12, onaj malo veći ali i sporiji od onog malog ... :) Blokade su sve skinute i stavljene lakše rolice i sada ide realnih 55 nekad se zabuni pa ode do 60 kmh al eto... Sada ce ici u njega Kit 90cc trebao bi moci potegnuti do 80 (bar se nadam)...
http://www.cvh.hr/hrv/page.asp?cID=obavijesti&sID=documents&ID=132
Pošto je došlo do izmjene u zakonu prilikom mjerenja max brzine u stanicama za teh. pregled, pa nam moraju drk.. po svim prekidačima koje vide prije nego opale po gasu, zanima me:
Gdje se u Osijeku (ne mora biti bas Os) može ugraditi el. blokada ali da radi na odprilike ovom principu.. Cim se skuter ugasi blokada je uključena, kad se upali skuter el. bokada je i dalje uključena i jedini način za isključivanje je putem daljinskog prekidača koji mi je u đepu, znači nek se radi što hoće sa skuterom kad je mogu samo ja iz đepa isključiti pa da idem tih 80kmh????
Ili tako nest ne postoji?
PROOF:
postoji...ja ju imam....
numberONE:
--- Citat: PROOF - 17 Travanj, 2008, 14:48:18 ---postoji...ja ju imam....
--- Kraj citata ---
A odakle si, koliko si platio i tko ti je ugradio? Jel komplicirano?
PROOF:
vz..bila je na skuteru kad sam ga kupil a ugradena je u yamaha centru u cakovcu...sad su ti oko 500 kn ja mislim...
numberONE:
--- Citat: PROOF - 17 Travanj, 2008, 15:14:47 ---vz..bila je na skuteru kad sam ga kupil a ugradena je u yamaha centru u cakovcu...sad su ti oko 500 kn ja mislim...
--- Kraj citata ---
E hvala, a sada jel netko zna gdje bi se to u okolici Osijeka moglo napraviti?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju