Tehnički kutak > Tuning 4T skutera
tuning derbi gp1 125, gilera st/vx 125
TOM5:
Oke puno hvala na odgovorima, sad kad pila bude doma onda krecem u akciju!! :headbang:
Loris Ri:
javljaj sta si odlucio i kad krenes poprati sa nekim slikama :icon_thumright:
i sretno sa slaganjem... :icon_thumright:
TOM5:
Eh u nedoumici sam između 209 malossi i malossi 269, neki kazu da je jaci 269, neki da je 209 življi i više vrti te da ima kraci hod i pere 269, molim pomocc????
2TDottore:
zaboravi da ce ti ovdje neko moc pomoc po pitanju te dvije usporedbe jer valjda niko u HR za kog se zna nije imao malossi 209 sa svim malossi dijelovima a kamoli taj 269.svi kai ce ti ovdje komentirat ce ti pricat o tome kak bi to trebalo ic u teoriji a to je sve za k**ra*.moj savjet je da pocnes malo kopat po stranim forumima.
karzy:
--- Citat: 2TDottore - 26 Ožujak, 2012, 17:03:07 ---zaboravi da ce ti ovdje neko moc pomoc po pitanju te dvije usporedbe jer valjda niko u HR za kog se zna nije imao malossi 209 sa svim malossi dijelovima a kamoli taj 269.svi kai ce ti ovdje komentirat ce ti pricat o tome kak bi to trebalo ic u teoriji a to je sve za k**ra*.moj savjet je da pocnes malo kopat po stranim forumima.
--- Kraj citata ---
nije istina ima jedan dečko s foruma( http://www.mojskuter.com/forum/index.php?action=profile;u=5915 ) javi mu se i pitaj
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju