Tehnički kutak > Tuning 4T skutera
tuning derbi gp1 125, gilera st/vx 125
TOM5:
Pozz, planiram uzeti jedan od navedena skutera i htio bi ga "pojačati" , čitao sam malo po netu i vidim ima malossi 209 kit, mozete mo rec malo opsirnije o njemu??
Loris Ri:
--- Citat: TOM5 - 25 Ožujak, 2012, 17:21:54 ---Pozz, planiram uzeti jedan od navedena skutera i htio bi ga "pojačati" , čitao sam malo po netu i vidim ima malossi 209 kit, mozete mo rec malo opsirnije o njemu??
--- Kraj citata ---
stavi rade 250ccm komplet masinu...za kit i sve popratne dijelove koje trebas uzet da osjetis taj kit ces dat vjerovatno i vise nego za komplet masinu 250cc...
mozes ih nac od 2500 do 5000kn :icon_thumright:
TOM5:
razmisljao sam o tome i nije losa ideja, kad bi stavljao kit kaj mi sve treba osim kita??
Loris Ri:
--- Citat: TOM5 - 25 Ožujak, 2012, 17:27:43 ---razmisljao sam o tome i nije losa ideja, kad bi stavljao kit kaj mi sve treba osim kita??
--- Kraj citata ---
a da se to sve slozi kako treba bi trebo bregastu,vario,torq...to je dio koji bi bilo dobro stavit a mozes jos karb,glavu,ventile,primar/sekundar
Gianelli extra77:
a mozes i stavit 209,bregastu i dekompresor od vxra i multivar i dobro ce radit i ici ali nije to sva snaga 209.da bi bas izvukao snagu trebao bi stavit sve sto ti je Loris Ri rekao
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju