Tehnički kutak > Tuning skutera

mikuni tm24

<< < (6/6)

SlowRider:

--- Citat: gumy - 18 Travanj, 2008, 13:24:08 ---nekom je očito bitnije da troši litru manje, lošije ide i stalno zaribava.. al dobro

--- Kraj citata ---

:laughing6: :laughing6: :laughing6: :icon_thumright:

Crazy Kuree:
OT Jel zaribo na mikuniju? nije,skido sam cilindar i klip je bio ko novi onda sam stavio 19 i sve fino zadihto da ne vuče falš zrak i jedva uštelovo oko 300km vožen na 19 i onda je u trenutku klip spaljen bio a ne dužim vremenom što bi objasnila svjećica champion L86c na mikuniju nije dosad ništa bilo sjebano i kakve veze ima to šta se klip u trenutku istopio,sa mikunijem. i za potrošnju mi nikad nije bilo stalo nisam imo drugi karb a čekat nisam mogo

Mr J:

--- Citat: ..::IVKULJA::.. - 18 Travanj, 2008, 01:16:03 ---hahaha sad se kajes sto si prodao moj original tm 24 :laughing6:
ajde neka si pribavio opet karb makar nie original... nego de mi reci koja je prirubnica na njemu?

--- Kraj citata ---

pa mislio sam neki jaci setup slagati pa sam nabavio 28 ali sam odustao pa se vratio na 24...

serijska prirubnica!

Stevo:
složio sam ti ja na sr 172 dellorto 28 na ser. prirubnicu i na org filter prerađeni , pošto je ferg. baš ogroman moro sam rezat blatobran na tom mjestu di zapinje a prirubnici sam rubove samo malo izbrusio iz nutra tako da je rub mekši i rastezljiviji pa možeš stavit 28 icu , odaziv na gas je jako super al troši cirka 6 - 6.5 lit sa diznom 120

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju