Tehnički kutak > Tuning skutera
mikuni tm24
Mr J:
Evo uz zmigavce dosao i stage6 tm24 (mikuni) karburator...
Definitivno najbolji karburator za serijski sp180, preporucam ga i za highmidrace masinice, taj karburator je san snova svih karburatora!!!
Samo sam ga stavio i od oka dizu ma skuter sa usporenim setupom dize na zadnji... odaziv na gas je neusporediv sa svim ostalim karburatorima!
Sutra mi slijedi malo podrobnije stelanje (veca ler diza, veca glavna diza oko 140) jer je sada 132 main jet i osjetim da mu fali goriva...
Uz karb je dosla i orginal za njega polini gljiva i set od 10 dizi... :icon_thumright:
Mexx:
svaka cast,to je posa pravi!!!! mogu mislit kako ide.,...nego kako i odakle si uzima djelove??
Jandro:
jel bolji od onog 28? :icon_biggrin:
Mr J:
--- Citat: Mexx - 16 Travanj, 2008, 23:15:10 ---svaka cast,to je posa pravi!!!! mogu mislit kako ide.,...nego kako i odakle si uzima djelove??
--- Kraj citata ---
scooter-attack preko roberta!
Mr J:
--- Citat: Jandro - 16 Travanj, 2008, 23:17:59 ---jel bolji od onog 28? :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
onaj keihin pwk 28 je za tunirane masine sa glavom, kitom, auspuhom, variomatom, strujom, onda on daje max na serijski usis jer je povrsina mrvicu veca nego na 28mm karbu...
A za moje potrebe sa samo auspuhom je ovaj tm24 the best choice... ujedno i na serijski sp kada se stavlja onda je najbolji taj karb! za vece tuninge preporucam pwk 28 ili 26...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju