Evo doslo vrime da se javin, nazalost sa losima vjestima.
Isa po ovima vrucinama nesto starome pomoc radit, i kad san se vraca, negdi u cca 20km mi je probia semering vodene. Ispalia san na zivce al eto.
I ajd probia, skidan ja deklo, ono sve zuto od vode unutra, ko da je bila obicna voda
I kad san izvuka vodenu, koja nema vise od 1500km, ako i toliko, bila je u gorem stanju nego frendova koji je skinia sa svog nakon 38tis km. Kako, pojma neman. Lezajevi dobili lufta, fali je 1mm di dode semering, puna ruzine, pohabana, i neznan sta vise
Palo mi je napamet stavit vanjsku vodenu al onda moran otvarat blokove da impeler izvadin a to mi nepada napamet.
Iduce lito ako nebuden fax upisiva defitivno ce doc sr150 u garazu.
Pozz
kak si opće skužio u vožnji da je probio? mislim... ne znamm kak ti senzor pokazuje kad iscuri voda...
koji semering si imo gore?, jesi siguran da si ga dovoljno duboko gurnuo i da ga nisi oštetio prilikom stavljanja?
jesi malo podmazao semering di se dira s osovinom?
koje ležajeve s imo?
kakva je bila osovina kad si montirao to?
jesi siguran da nisi oštetio ležajeve pri montaži
meni se to ne smije dogodit više, imam neke brutalne FAG(gej) ležajeve iz lagerosa, veli lik da bi sami po sebi morali dihtat i bez semeringa, ali uz to sam naravno stavio i brutalni plavi obostrani semering(feder s dvije strane) , s tim da sam ga namazo okolo sa onim loctite za lagere a iznutra sam dobro nafilo mašću (a osovina je nova iz bgm seta)
ko je frajer ja sam frajer