Tehnički kutak > Tuning skutera
koji bolji auspuh na aeroxu
Mikac21:
--- Citat: waste - 22 Ožujak, 2012, 21:02:18 ---na yamahici mi je LEO VINCE RR i motor mi se dosta gusi,osjeti se po uzbrdici dosta i nema mi neki zvuk kod okretaja,na 3 milje do 12,5milja mi isti zvuk vrti na startu mi ima neki cudni zvuk..na starom skuteru imao sa LEO VINCE TT i zvuk se skladao sa okretajima...i sad bi stavio ARROW i dal bi se sta tu mjenjalo ili je to tako svagdi i koji bolje pase... LEO VINCE RR ILI ARROW????? :dontknow:
--- Kraj citata ---
Uzmi Yasuni R :icon_thumright:
BrZi_46:
--- Citat: Mikac21 - 22 Ožujak, 2012, 21:25:49 ---Uzmi Yasuni R :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
:icon_thumright:
yasuni r je heben auspuh i jos neki kit tipa malosi sprt..trofi.dr..evo..i odlicno ce ic i dugo ce drzat
Rox-Rab:
--- Citat: BrZi_46 - 22 Ožujak, 2012, 21:28:13 --- :icon_thumright:
yasuni r je heben auspuh i jos neki kit tipa malosi sprt..trofi.dr..evo..i odlicno ce ic i dugo ce drzat
--- Kraj citata ---
nije pitao za kit nego koji spuh....
--- Citat: Mikac21 - 22 Ožujak, 2012, 21:25:49 ---Uzmi Yasuni R :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
zasto svi odma pocmu pisat uzmi yasunija kao da ne postoji ni jedan drugi spuh :icon_scratch:
waste@
ja bi uzeo RR, Arrow mi nikad nije imao neki zvuk, a kad vec imas RR-a nepotrebno ti je da ga mijenjas
Mikac21:
pa tako to ide :icon_biggrin:
ja npr volim samo Yasuni,makar bio neki 100 puta bolji i kvalitetniji(al teško :icon_biggrin:)
ja nebi nikad uzeo leovince,jer sam ga jednom imo i nikad više.raspo mi se top ko kartonska kutija na zx-u prije par godina...a novog ga uzeo i imo je nekih 2000km kad se raspo :icon_scratch:
waste:
svako ima svoj ukus u zvuk..a zx je krama od auspuha,na testiranju su rekli da je zadnji od svih asupuha za 50 kubika..arrow bi uzeo jer ga je frend imao na roxu lijepo je isao i cuo se je lijepo..a rr imam prvi put na motoru al ne sviđa mi se po zvuku,jedino da je nabavit krom lonac od zxa pa tako bi isao bolje..probao sam i tako vozit motor samo sta guta
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju