Tehnički kutak > Tuning skutera
koji bolji auspuh na aeroxu
waste:
na yamahici mi je LEO VINCE RR i motor mi se dosta gusi,osjeti se po uzbrdici dosta i nema mi neki zvuk kod okretaja,na 3 milje do 12,5milja mi isti zvuk vrti na startu mi ima neki cudni zvuk..na starom skuteru imao sa LEO VINCE TT i zvuk se skladao sa okretajima...i sad bi stavio ARROW i dal bi se sta tu mjenjalo ili je to tako svagdi i koji bolje pase... LEO VINCE RR ILI ARROW????? :dontknow:
IceMan:
koji arrow?? nema neke razlike naspram RR-a...kako ti se guši? jel ti naštelan karb?, koje su rolice i šušte na njemu?
BrZi_46:
vjerojatno nije ustelan motor..frga rolice itd... :dontknow:
waste:
gusi mi ga kao da stavis nes na prigusivac i zatvoris izlaznu rupicu i pustiš malo zraka..nastelan je motor..a zute sustice su gore,a rolinice bi možda trebalo promijenit
BrZi_46:
--- Citat: waste - 22 Ožujak, 2012, 21:13:57 ---gusi mi ga kao da stavis nes na prigusivac i zatvoris izlaznu rupicu i pustiš malo zraka..nastelan je motor..a zute sustice su gore,a rolinice bi možda trebalo promijenit
--- Kraj citata ---
:icon_thumright:
vjerojatno rolice su onda..zamijeni pa bus vido ak pe kaj bolje..ak velis da je nastelan i zuti federi su dobri.. :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju