Tehnički kutak > Injection
runner 50 pure jet- nemirno radi i teško pali
amirdjonlic:
odvrni ga ocisti od ulja,crijevo sa kucista tamo skini propusi i njega vrati sve fino stegni selne
JosipHGT:
Jel normalno da u tom crijevu od kompresora ima goriva? Jer malo prije sam skinuo kompresor, ocistio ga, skinuo ono kuciste s lamelicama(reed ventil ak sam dobro shvatio) sve ocistio vratio nazad, i opet samo vergla i vergla... I onda reko idem probat skinut crijevo i zastopat kompresor, a u crijevo koje ide u kuciste injektora, puhat kompresorom i probat verglat.. Otpustim selnu na crijevu dole kod kompresora, i iz nje mi izadje gorivo pod pritiskom... Jel to normalno?
Dal da idem probat ovo s kompresom? Upuhat zrak rucno i verglat?
JosipHGT:
evo da javim da niš nije pomoglo ni upuhivanje zraka u crijevo...uglavnom, kad sam otpojio crijevo s kompresora, malo je izašlo goriva van... dam kontakt, skoro niš ne izađe, počnem verglat, baca gorivo na to crijevo,što bi značilo da ga baca na kompresor ??? ??? ???...
sad jel to normalno ili nije?
nemogu otvorit novu temu pod tražim uslugu, zato ću tu napisat:
ako ima netko iz zg da ima volje i znanja složit ovaj motor da pali vozi, nek se javi na pm ili 098/911-3117
motor se trenutno nalazi kod buraza u auto servisu, u remetama-iznad maximira (tak da mislim da se i tam može doć pogledat i slagat)..ima alata ima mjesta ima pive i čevapa....da ga nemoram vozit negdje, šlepat i slično.. a i več je dosta toga rastavljeno s njega..a ak je baš neizbježno da ga ja dofuram kod nekog, nešto čemo smislit..
čim čim prije, tim tim bolje..
ivek_sr:
Nikad se ne dira serafic na tps-u. Mogu ti ga ja pogledat. Ak tam imas alata da ga raskasapim :)
JosipHGT:
Ma ima svega.. Kad imas vremena doc?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju