Tehnički kutak > Injection

runner 50 pure jet- nemirno radi i teško pali

<< < (5/11) > >>

JosipHGT:
Evo ima tocno 4976,2km... Salu na stranu, situacija je ovakva...

Jucer sam ocistio injektor (ultrazvucno), regulator pritiska .. Osusio sve, vratio nazad na motor, i sad samo vergla i vergla i vergla... Prije neg kaj sam to iso radit je bar palio...

Mjerio sam pumpu, 6,5 bara kad dam kontakt.. Gorivo u cilindar dobiva... Poslije svakog verglanja skinem svjecicu, puna je goriva... Kad zaverglam bez svjecice, baca gorivo van.. Stavim prst na mjesto svjecice i zaverglam, baca mi ga van, znaci kompresija nekakva postoji.. Odspojio sam povrat goriva sa ansprica, kad ga verglam ne vraca skoro nis, znaci sve ide u cilindar... Svecica je dobra (NOVA) ima 40km.. Baca iskru dobro.. Gumice na regulatoru i na injektoru su dobre..sve dihta, nigsje ne curi gorivo.. Sva crijeva su cijela, sve konektore sam ocistio i nasprico kontakt sprejem.. Aku je pun, spojio sam ga i na kleme na veliki aku... I samo vergla i vergla... Jebe lud zbunjenog polako...

amirdjonlic:
jesil povecao previse ler ? probaj malo smanjit i pomalo

JosipHGT:
Ma povecam ga, smanjim,nista....

_Almin_:
mislim da ti je kompresor zatajio... Ako nemas drugi kompresor za skuter, onda imas vjerovatno ti ili komsija ti kompresor obicni (kucni), nadrukaj na 5 bari, i spoji ga na kuciste injektora gdje inace dolazi crijevo od kompresora. A izlazno crijevo iz tvog kompresora od skutera zatvori necima(vijak, prst ili sta)... I onda pokusaj upalit, mislim da ti je kompresor zatajio, ako baca previse goriva.. To je inace odlika, jer ako nema  dobrog kompresora da sa zrakom rasprsuje gorivo, normalno da ce bacat puno goriva u kompresioni prostor... Ovo mozes probat za 15min a nista te ne kosta....

JosipHGT:

--- Citat: _Almin_ - 24 Ožujak, 2012, 17:45:55 ---mislim da ti je kompresor zatajio... Ako nemas drugi kompresor za skuter, onda imas vjerovatno ti ili komsija ti kompresor obicni (kucni), nadrukaj na 5 bari, i spoji ga na kuciste injektora gdje inace dolazi crijevo od kompresora. A izlazno crijevo iz tvog kompresora od skutera zatvori necima(vijak, prst ili sta)... I onda pokusaj upalit, mislim da ti je kompresor zatajio, ako baca previse goriva.. To je inace odlika, jer ako nema  dobrog kompresora da sa zrakom rasprsuje gorivo, normalno da ce bacat puno goriva u kompresioni prostor... Ovo mozes probat za 15min a nista te ne kosta....

--- Kraj citata ---

vidjet ću sutra za to... nemam kučni kompresor(kakav je to kučni kompresor?), ali ima brat u servisu kompresor od 250l, pa ću s njega spojit...

jel ima netko možda da prodjae polovne dijelove za purjeta? mislim ak će mi trebat kompresor, injektor, regulator itd...

EDIT: sad sam malo progugulo vezano tog kompresora, uglavnom, meni je ovaj dio koji sam zaokružio na slici, masan, ko da je ulje iscurilo na tom djelu il tak nešto...slika je s neta, ne od mog runnera...jel možda i to može bit dio problema?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju