Tehnički kutak > Tuning skutera
problem sa getribom od sp180
Gerbi:
Bez ulja bi zviždilo ili mljelo onda i s drugom prijenosom...kaže da je nakon tih zvukova vratio staro i da je sve ok bilo...valjda nije u tome problem...
[SB]Replica 180:
sve podloske si dobro poslozio??? mozda je osovina primara od 180 vise potrosena pa ima lufta u lezaju i melje....nesto slicno se kod mene desilo...
promjenio lezajeve...idalje mljelo, pa se smirilo dok je sve sjelo kak spada :icon_scratch:
..::IVKULJA::..:
--- Citat: [SB]Replica 180 - 15 Travanj, 2008, 15:11:18 ---sve podloske si dobro poslozio??? mozda je osovina primara od 180 vise potrosena pa ima lufta u lezaju i melje....nesto slicno se kod mene desilo...
promjenio lezajeve...idalje mljelo, pa se smirilo dok je sve sjelo kak spada :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
evo jedan koristan replay,ha neznam stavio sam sve 3 podloske sto idu na primar,probao i bez njih ma i dalje melje,mislim motor ide dobro,odnosno znatno bolje nego sa kracom getribom,imam 14gr rolice sad pa bi trebao stavit i neke federe na kvacilo,mislim da ce ic plavi...strah me samo da nebi zablokirao tocak jer me zivcira onaj zvuk mlincica za kavu....i da naravno da sam ulje NASUO lol
Mr J:
a jbg... probaj malo voziti pa ces vidjeti kako ce se ponasati, mozda mu i treba malo da se uhoda, ali ako ti bude tresao prilikom voznje onda ga skidaj...
neer:
ej mozda ti se prasine naupilo medju zupcima pa drobi..probaj rastavit i uzet wd 40 naspricati i nekim kistom ocistit sve mozda je do toga sta znas
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju