Tehnički kutak > Tuning skutera

problem sa getribom od sp180

<< < (3/4) > >>

Miki:
E da te pitam jel ti se cuju zvukovi kad je pod opterecenjem mislim (kad das gas) ili stalno ??

neer:
zelis reci da je lezaj riku nabacio .vjerojatno je i to provjerio

[SB]Replica 180:
evo slika...2 podloske su limene, a jedna je papirna i ona ide izmedu tih limenih...
podlosku br.13 na slici nisam imao.... a zajeb.... me lezaj koji je zaokruzen....a na poslijetku su promjenjeni svi kuglicasti, svi semerinzi...
i nakon nekkog vremena je sve sjelo na svoje mjesto i nista se nije culo   :binkybaby:

naravno uzeo si prijenos s modela matica unutra?  jer s maticom vani je drugaciji..

..::IVKULJA::..:
matica vani,da imaju 3 posdloske,2 limene i jedna kartonska koja ide izmedju,ma ne melje kad das gas nego kad kreces/guras motor,ma ruzno se cuje

@mrj-nevibrira nista...

ma daj covjek bi reko da imam neke opruge unutra na kvacilu a ono serijske,ima bolju turazu nego ostali SP,a kvacilo ne proklizuje,ima dosta mesa i jos sam presmirglao pakne sa 80 smirglom....

@svi:D- nije problem u lezajima VEC U PRIMARNOM od sp180;) sa mojim primarnim sve radi kak spada

pravio sam test voznjicu nekih 20ak km sa novom getribom,ide odlicno motor,jos prijenos treba postimat,ici ce 13.5 gr rolice i plavi federi kvacila te bijela centralna,daj boze da sve sjedne kak spada nakon nekih 100km

Mr J:
vjerojatno on melje i u voznji ali ti ne cujes od buke motora...

hmmm...

a vjerojatno je neka glupost...

jesi li sa shublerom mjerio i usporedjivao primare?! sve dosjedne dijelove osovine izmjeri i usporedi pa ces vise znati... Ovako mozemo nagadjati koliko te volja...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju