Tehnički kutak > Injection

Ditech lose ubrzanje, ECU ili sta?

(1/3) > >>

_Almin_:
Pozdrav, evo ovako imam ditecha 2003god sa 80km/h cajgerom, skuter veoma lose ubrzava, rolnice su mu ok tj nema tragova velikog trosenja. Ja mislim da je u pitanju blokirani ECU, ali opet da cujem vasa misljenja, problem je od 20km/h pa do 60km/h... pogotovo kada se dvoje vozi na njemu... Evo pogledajte i sami snimak. Kada duva jaci vjetar, ne mogu 45 preci... a tezak sam svega nepunih 80kg... da cujem vasa misljenja... pred kraj snimka vidite kako sam usporio i na 40-45 davao pun gas, ali slabo vrti.... cijelo vrijeme osjetim kako skuter slabo vrti, iz tog razloga sumnjam na ECU, a i 2003godiste... Da napomenem, skuter od 60-80km/h vuce bas dobro. I da, na variomatu je bila blokada sa tri vijka pricvrscena, nju sam skinuo i evo nakon tog kako se ponasa. Jesu li na svakom serijskom ditechu iste tezine rolnice ili ima veze koliko je koji iz fabrike isao i koju je imao blokadu?.. pa eto da cujem vasa misljenja.

http://www.youtube.com/watch?v=4M2mdS3IIPw&feature=youtu.be

JogFromYamaha:
centrala i suste su mrtve zato ti i tak varira u obrtajima i opce ne vrti

Grale:
tek si sad skinul blokadu sa variomata ili već davno?

JogFromYamaha:
sta je vama 21000km ima prenos je mrtav
klizaci
utezi
remen
suste
centrala
mora novo

ivek_sr:

--- Citat: JogFromYamaha - 19 Ožujak, 2012, 21:14:38 ---sta je vama 21000km ima prenos je mrtav
klizaci
utezi
remen
suste
centrala
mora novo

--- Kraj citata ---

potpis

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju