sjećam se da je to moj faks napravil prije godinu il dvije...
ali slabo to ljudi upotrebljavaju...
kolko god da je zagreb sa okolicom velik grad,on je ipak malen u odnosu na svjetske metropole pa bude to malo teže zaživjelo...
ja inače uvijek stanem stoperu nekom dok idem s autom(stal bi mu ja i sa skuterom al neće on
),te ga rado povezem...
u biti,vani se car pooling više koristi zbog toga jer postoje car pool trake,znači onaj ko ide sam na posel u autu,jebe se sa ostalim u desnoj traci i treba mu 2 sata za 10 km, a oni koji dijele auto koriste recimo lijevu traku koja je protočnija,te samim tim brže stižu na posel sa manjim troškovima...
u zagrebu je to neizvedivo(mislim na carpool trake) jer nema baš nekih cesta di bi se to moglo izvest,jer je i ovak gužva prevelika...
najbolje rješenje bi bilo,da svaki član na toj stranici napiše par riječi o svojoj svakodnevno ruti(npr. zvonkec ide iz dubrave u tolko i tolko,za veliku goricu i vraća se tad i tad) pa da ga ostali članovi mogu kontaktirat i dogovorit se ako su par ulica dalje pa dođeš po njega ili obrnuto....
uglavnom,većina ljudi u hr nisu niti spremni za to...niti znaju da ta stranica postoji...