Ostalo > Razne offtopic teme :)

Koje kacige nosite? I jeste zadovoljni sa njom? :)

<< < (12/13) > >>

3alfa3:

--- Citat: caras - 30 Kolovoz, 2015, 17:50:37 ---Xr 1100 ??

--- Kraj citata ---

Da. I ona ima nasljednika vec godinu dvije

Valter:
LS52 FF370. Bučna i dobro opremljena kaciga koja neće baš svakome biti udobna. Ventilacija postoji samo na papiru. Dobra je to kaciga za tu lovu ali ne više od toga. Nije baš neka zaštita jer ne sjeda previše čvrsto. Jastučići se brzo potroše i onda je labava. Više je to kaciga za izbjegavanje kazni sa dobrim funkcijama. Pinlock priprema je tu ali on košta 200 kn što je dosta skupo obzirom na cijenu same kacige.

Shoei Neotec. Postoji drugačije ali ne bolje. Jedina prava zamjerka je kopča. Na krivom mjestu je pa počne smetati nakon duljeg nošenja. Valjda sam se navikao na to pa je postalo manje zamjetno. Ventilacija je takva kao da si na terasi omiljenog kafića. Udobnost bez premca. Što god drugo sam probao bilo je manje udobno.

caras:

--- Citat: 3alfa3 - 30 Kolovoz, 2015, 17:51:30 ---
--- Citat: caras - 30 Kolovoz, 2015, 17:50:37 ---Xr 1100 ??

--- Kraj citata ---

Da. I ona ima nasljednika vec godinu dvije

--- Kraj citata ---
evo vidis da ima... Uglavnom da opet kupujem integralnu kacigu za cestu bila bi obavezno Shoei... Za zajebanciju u brdu sam imao Scorpionovu cross kacigu, cijena oko 1200 kn, cisto ok kaciga, nista extra

firkefica:
ixs hx1000... ravno 100 jura... kolko para tolko muzike... u normalnom polozaju voznje puse od ispod i samo u jednoj poziciji ne puse... sistem za ventilaciju nula bodova kao i priprema za pinlock... jedini plus su integrirane naocale udobnost i periva unutrasnjost

jony b.:
....baš tako, i bučna dosta....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju