Ostalo > Razne offtopic teme :)
Koje kacige nosite? I jeste zadovoljni sa njom? :)
Tomi_ZG:
Taman je prošla godina dana od kad sam je kupio,Icon Alliance,koliko je koštala zadovoljan sam,iznadprosječno udobna za tu paru,nije jako bučna,vrlo dobra ventilacija,DD kopča,dva vizira u kompletu.
Od loših strana,mat gumirani finiš je jako atraktivan al je patnja za održavanje,nespretno otvaranje vizira dok je skroz spušten jer ima locking preko pina(štifta) i kaj se anti fog po niskim temperaturama zamuti,ne magli se nego se "blur" napravi i to me najviše nervira.
Scooterist_#1:
MDS (AGV) Edge... imam ju 6 mjeseci zasad i prezadovoljan sam... ulozeno i dobiveno na razini... jedina zamjerka jako los vizir s kojim je kupljena magli se u pm... pa sam kupio zatamnjeni od Agv-a (jest da me kostao 250kn j@beni vizir al ni trunke magle pa da je nezz kak hladno)i sve u svemu sam prezadovoljan!! :headbang:
caras:
Shoei xr 1000... stara 6 godina....placena 3500 kn tada...jos uvijek odlicna....moja preporuka.
3alfa3:
--- Citat: caras - 30 Kolovoz, 2015, 16:31:30 ---Shoei xr 1000... moja preporuka.
--- Kraj citata ---
Nema toga vise, a ako negdje ima, izbjegavat u sirokom luku jer je zadnja proizvedena prije vise od 5 godina sto je zivotni vijek kacige makar je ne nosio. Cak se i nasljednik vise ne radi ;D
caras:
--- Citat: 3alfa3 - 30 Kolovoz, 2015, 16:36:48 ---
--- Citat: caras - 30 Kolovoz, 2015, 16:31:30 ---Shoei xr 1000... moja preporuka.
--- Kraj citata ---
Nema toga vise, a ako negdje ima, izbjegavat u sirokom luku jer je zadnja proizvedena prije vise od 5 godina sto je zivotni vijek kacige makar je ne nosio. Cak se i nasljednik vise ne radi ;D
--- Kraj citata ---
Xr 1100 ??
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju