Ostalo > Razne offtopic teme :)
Koje kacige nosite? I jeste zadovoljni sa njom? :)
road_runner:
za svaki dan za kratke vožnjice odlična i na faci stoji ko salivena
Tomi_ZG:
Nitro N510-V
Uglavnom nisam baš zadovoljan s tom kacigom,kvaliteta po meni tak-tak,osrednja,unutrašnjost se dosta brzo razlohala,sva ona guma s unutrašnje strane od ispod i na vezicama je vrlo brzo popucala,čim je vani malo friškije odma se magli vizir ko da sam u saunu ušao,po meni mutav način skidanja vizira,zamjenski viziri su preskupi,bla bla...
...bolje da sam kupil bilo kaj drugog
Do sad ju nosim 3 i pol godine (i oko 23tkm) al neću još dugo
Koštala 1300kn kaj je puno previše
I da nezaboravim,smrdi u njoj ko da je nekaj crklo kolko god ju prao
Loris Ri:
held robot-platio 750kn,jednom spasila glavu,malo se lak izgrebo....zadovoljan
suomy trek dog-platio 1000kn,bila na popustu..zadnji pad da je nisam imo neznam kako bi proso....prezadovoljan.
3alfa3:
Nolan N84 koja je nakon 5 godina u mirovini i N85 koju sam kupio ove godine.
Bolja mi je N84 iako je unutarnji tamni vizir na N85 sasvim upotrebljiv za razliku od vanjskog na N84 kao i pinlock koji ima silikonsku brtvu, ali sve ostalo je na strani N84. Kako imam i full face tamne vizire za obje kacige, a na njima pinlocka nema, situacija jasna - meni je N84 bolja, al kaj kad se prestala proizvodit. E da, ventilacija na N85 je isto bolja, al to mi i nije presudno kod kacige. N84 je zato lakse nabit na glavu i skinut, vise mjesta za moje klempave usi, dublja je (N85 mi nekako ne prekriva dolje bradu duboko koliko bi htio). N84 je mozda cak i tisa kaciga od N85 iako ne dihta uz vrat tako dobro ko vrlo uska N85
ivan_speedy:
Held,mogu reci da je za te novce vise nego dobra :icon_thumright:
Uploaded with ImageShack.us
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju