Ostalo > Razne offtopic teme :)

Koje kacige nosite? I jeste zadovoljni sa njom? :)

<< < (4/13) > >>

ruffryder_93:
Airoh, super kačket, novi :D
prije nje Nolana x nešta, koji mi je bio velik, al ova je taman

--- Citat: danc00 - 19 Ožujak, 2012, 12:37:26 ---Služi me odlićno, L veličina. Jedino mu uši polomi kad ju skidam, sad je već ok, ali dok je bila skroz nova misio sam da će mi uha isčupat, poslje skidanja nisam mogo nosit kacigu 1 dan jer mi je posebno lijevo uho bilo ko krumpir...ali samo kod skidanja, inače odličan kalup i savršeno mi stoji na glavi, samo me to još malo zeza...ali ide na bolje, treba se razradit. :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
Jesi ti uzeo kacigu u MotoMike-u u Velikoj Gorici, nedavno??

Ruff Ryder:

--- Citat: danc00 - 19 Ožujak, 2012, 13:40:03 ---Uf, kolki ima štitnig za nos...Jel zbilja tak veliki? Pa pokrije pola lica..

--- Kraj citata ---
imas dva stitnika.. jedan ljetni manji i ovaj zimski veliki.. ma nije tak velik.. taman prek nosa...

danc00:

--- Citat: ruffryder_93 - 19 Ožujak, 2012, 15:09:10 ---Airoh, super kačket, novi :D
prije nje Nolana x nešta, koji mi je bio velik, al ova je taman

Jesi ti uzeo kacigu u MotoMike-u u Velikoj Gorici, nedavno??

--- Kraj citata ---

Nisam, ja sam naručio iz Louisa, zašto?

Aprilia97:
ovo sranje sad

a prije ovu crvenu vemar

Domba:
za po ulici, kada nesto radim onda Takachi TK30, kaciga ima 5 godina i vec je odluzila svoje. 90% zadovoljan kacigom. 10% sam nezadovoljan sto se ne moze skinuti unutrasnjost i sto je glup sistem vizira

Za ostale slucajeve imam Cabert V2 407 i kaciga je odlicna za skuter, na vecim brzinama je probana i tu je malo više glasna.

I imam jos Takai F03, jednom probao sasvim ok kaciga, inace nosi je moja cura.

I imam V-Can ona stoji :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju