Evo pošto je teme skoro neaktivna i nema novih odgovora da se ja opet malo uključim
I tako dok sam malo "studirao" po internetu što se tiče guma na kraju sam ipak na svoj nexus stavio PIRELLI DIABLO SCOOTER iako mi je prvi izbor skoro bio Dunlop. Pa samo da kratko pohvalim gume, ogromna je razlika u agilnost za razliku od prijašnjih MICHELIN GOLD STANDARD koje sam imao, tj prebacuje se na stranu u zavojima mnogo lakše, naravno da neopisivo bolje drže cestu od starih pa to neču ni spominjati jer su ipak nove ali ta agilnost u promjenama oduševljava
Prošao s njima sad već nekoliko stotina kilometara i gume sve bolja i bolja, nema nekih zvukova pri svim brzinama, grip je i dalje ko u snovima, čak i po kiši koju sam doživio prije nekoliko dana, ipak sam ih zbog specifičnog profila malo odmah u startu podcijenio gume po mokrom ali izrazito sam zadovoljan čak i po mokroj magistrali s puno zavoja.
Sve u svem da zaključim, jakooo dobra guma, čista petica, preporuka svakom tko je uzima u obzir, a uz to izgleda dobro i ima onaj "bling bling" efekt zbog ludih šara, pogotovo kad imate skinute zaštitne zadnje plastike na nexusu ko ja