Općenito > Servisi
Cijene servisa
hgc:
--- Citat: R@kija - 07 Svibanj, 2012, 23:03:36 ---2 litre ulja i filter,kojih 300kn+ruke,vjerovatno isto toliko
--- Kraj citata ---
kaj na prvom servisu ulje mjenjaju na beverlyu??
brijem da mom frendu nisu..
samo nemoj ići u moto mondo....
Odi na črnomerec kod onog ...zaboravio sam kak se zove :)
igor.sb:
a sta fali motomondu, najjci su otkako je cok dosao, fizicki ofkors :toothy11:
R@kija:
aa mislio sam da treba ulje na kolko vec se ide na 5 valjda,ak ide na soma neznam,tak nis nece radit
Tomi_ZG:
--- Citat: hgc - 08 Svibanj, 2012, 23:32:59 ---
kaj na prvom servisu ulje mjenjaju na beverlyu??
brijem da mom frendu nisu..
samo nemoj ići u moto mondo....
Odi na črnomerec kod onog ...zaboravio sam kak se zove :)
--- Kraj citata ---
Misliš na horvata?
Ja sam prije išel kod njega al ni on nije baš bistar,nekima dobro složi nekima zasere,meni je recimo strgal jednu kopču na prednjoj masci na runeru,i znam za slučaj iz prve ruke di je skuter koji je prije servisa kod njega išel super,a poslije njegove izmjene rolica za ku#ac,postal je i on šlampav.
Ja osobno nebi nikom preporučil ni jedan ovlašteni servis u Zagrebu jel su to sve žešći panjevi,rađe i izgubit garanciju neg ga njima dat u ruke.
--- Citat: igor.sb - 08 Svibanj, 2012, 23:36:13 ---a sta fali motomondu, najjci su otkako je cok dosao, fizicki ofkors :toothy11:
--- Kraj citata ---
Ovi kaj rade u salonu su bahati totalno,nemre nać artikal pol sata,a onda ti još izvrati manje para neg kaj treba,a pogotovo je mutav onaj stariji lik kaj ima ono neko čudno ime.
abarth46:
Ma moram u ovlašteni zbog garancije, i zvao ami i motomondo i mjenjaju ulje!! Iskreno niti jedan od njih mi ne leži, prije kada sam imao runnericu išao sam u Baštijanovu i oni su bili odlični....
Sada moram birat od dva zla,manje!!? :D
Cca servis bu 450-500kn
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju