Općenito > Generalno o skuterima
Kupnja skutera do 50 ccm
marin-w:
--- Citat: RoSsI 46 - 04 Travanj, 2012, 16:22:59 ---tako je reci ti njima :laughing6: :laughing6:
--- Kraj citata ---
Mislim da je mislio na vas dvojicu :icon_scratch: :laughing6:
Addicted:
Nije da ste mi baš nešto pomogli...
znači preporuka skutera do 50 ccm oko 20k kn , novi skuter iz dučana samo dolazi u obzir. Znači koji ima super vozne performanse, da ima dovoljno mjesta za suvozača, po mogučnosti preporuka gdje ga kupiti...
Aprilia97:
Speedfight je po meni jedan od boljih skutera za 2 osobe,a i za jednu,okretan,brz,upravljiv,samo što mu kaciga ne stane pod sic je jedan manjak
marin-w:
--- Citat: Aprilia97 - 04 Travanj, 2012, 17:32:56 ---Speedfight je po meni jedan od boljih skutera za 2 osobe,a i za jednu,okretan,brz,upravljiv,samo što mu kaciga ne stane pod sic je jedan manjak
--- Kraj citata ---
Za tvoju info vise se ne moze kupit novi sf2 tako da je nebitno ovo sto pises.......
marin-w:
--- Citat: Addicted - 04 Travanj, 2012, 17:28:42 ---Nije da ste mi baš nešto pomogli...
znači preporuka skutera do 50 ccm oko 20k kn , novi skuter iz dučana samo dolazi u obzir. Znači koji ima super vozne performanse, da ima dovoljno mjesta za suvozača, po mogučnosti preporuka gdje ga kupiti...
--- Kraj citata ---
Pa ja sam ti rekao ....odluci se izmedju aprillie, derbija ili piaggia :icon_thumright:
Nazovi covjeka,uzmi i suputnicu pa probajte ;D Mozda je neki vec prodan pa di olaksa odluku :icon_thumright:
Neces nigdje nac ova tri modela nova za 16tkn
http://www.njuskalo.hr/trgovina/monza123
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju